bugün

islamcı anne gibi asla olamaz. Her gün öldüresiye dövüyorum yine de bana mısın demiyor. Gözünü tek vuruşta morartırsam 100 Atatürk puanı iki vuruşta morartırsam 50 atatürk puanı alıyorum. Ben de oyuna dönüştürdüm artık işi.
(bkz: annesine vefasızlık yapan yazar)
Gayet mutluyum canım anam. Benide aynı şekilde yetiştirdi. Gururluyum mutluyum.
Öncelikle ne olursan ol benim canım annem;

Annem benim siyasetten falan anlamaz. Tabi az çok bir görüşü vardır. işte böyle hepsinden azar azar. Böyle akp'ye oy verir zamanında ecevit'i desteklemiş, atatürk lafını duyunca tüyleri diken diken olur. işte ben de böyle bi annenin yetiştirdiği bir evlattım. Tabiki belli bi yaştan sonra artık kendi görüşleriniz oturuyor. Ve ben de okuduklarımdan düşündüklerimden şahit olduklarımdan etkilenerek yolumu çizdim.

Şuan evimizin salonunda atatürk'lü türk bayrağı asılı. Annem hala namazında. Ama dincileri sevmiyor artık. Ben de işte kendi çapımda kemalist kemalist takılıyorum. Bu amaçla yazılar okuyorum. Daha geçen dahi diktatör'ü okudum. Daha iyi anlamak için atamı. Siz de okuyun sevgili dinci kardeşlerim. Yanisi o ki; siz ne kadar çileden çıksanız da atatürkçü nesiller çiçek gibi açıyor. Annesi babası atatürkçü olmayanlardan bile niceleri çıkıyor. Ben de umut ediyorum ki yine böyle açık fikirli bir kadınla evlenip kendi çocuklarıma da atatürkçü bir anne hediye edeceğim.
anneye soracak olursak da "evladımın iflah olmaz bir dangalak olması" yanıtını alabiliriz yalnız ana yüreğidir kıyamaz, gerçeği içinde saklar.
insanı derinden üzen durumdur.
off anne of neden herkesin annesi gibi gidip namaz kılmıyorsun. allah hidayet versin. çok zor durum.