bugün

zaytung'a konu olabilecek haber.

Hatta şimdiye kadar okuduğum en şapşal haber. güleyim mi ağlayayım mı bilemedim.
muhtemelen tayyibe ne yapacakları konusunu da içeren anlaşma.
biri diyodur sikelim.
biri diyodur sabaha bırakalım.
tayyibin sıçtığı andır kendisi yine yalnız kalmıştır kınayı da bişr yanlarına yakabilir efendim.
savaş çığırtkanlarını üzmüştür. zaten bu sıralar götüm götüm diplomatik yollarla çözülmeli falan diyorlardı. hıaamına.
suriyede sürecek ölümlere zaten faydası olmayacak anlaşmadır.
abd şuan savaşla uğraşmak istememektedir özellikle suriye gibi getirisi olmayan bir ülke için nemelazım ve ölenler zaten kimsenin umrunda değildir.
şuan yaşananlar dünyadaki egemen düzenin ne kadar iğrenç bir yapıda olduğunun kanıtıdır.
hangi taraftan olursa olsun 100 binlerce insan ölmüş kimsede tık yok, kimyasal kullanılmış bu utanmaz mütref güruhta yine tık yok.
yanlış bilgidir. rusya bunu kabul etmez. ettiğine dair bir bilgi de yok. türkiye de teminatsız kabul etmez. ayrıca plan çok saçma. 6 ay yetkisiz onursal başkan yapacağına direk kaldır? çok saçma. içerdeki amac muhtemelen esedin yonetim kadrolarında belirleyici olması ve abd ye danışmanlık yapmasıdır. türkiye bunu kabul etmemelidir. ederse bile abd ve rusyadan daha aktif olmak zorundadır.
manası çok derin olan anlaşmadır. kemeri çıkardık arayı yağladık hazır olun mesajı bir nevi. makarnacılar tekrar dönmeye hazır olsunlar bir zahmet vakit dönme vaktidir..

görsel