bugün

yaralı bir kaplan edasıyla kendisini bırakan eski sevgilisinden intikam almak isteyen kız cümlesi.

http://www.kadinlarkulubu...-amcasiyla-evlenicem.html

not: hayır bu kız yememiş içmemiş amcayı nasıl av olarak belirlemiş. amcaya yazık gençmiş bir de.
PSiKOLOJiK SORUNU OLAN BiR KADININ DÜŞÜNCESi.
Kadınlar yapabilir ve bu basit cümleyle son bulacak mevzudur.

Erkek olsa bunu yapan alacağı tepkiler;

vay orospu çocuğu şerefsiz demek eski manitasının teyzesine sarkmış.
aşk-ı memnu hayranı olan bir kızcağızın düşüncesi. değişik lan bu insanlar gerçekten. amcasıyla birlikte olup elemandan intikam alacakmış. o genç adam amcasına hiç mi demeyecek sanıyorsun? sonra ne olacak?? türküz arkadaş biz. ipler kopar.
Şu saçma dizilerin insanımızı psikolojisi bozuk bir mahlukat haline dönüştürüğü gerçeğini yansıtmıştır.
(bkz: aşk-ı memnu)
fenomen olma çabasıdır. herif üç yıl oyalamış, yani takılmış hatunla yatmış kalkmış. muhtemelen amca yiğen arasında geçecek konuşma şöyle olacaktır günümüz türkiyesinde;

+amca bir şey dicem sana.
-söyle lan noldu yine para mı isticen
+yok amca sana takılan kız var ya
-kim lan handeyi mi diyorsun?
+yok be diğeri
-ha nolmuş
+amca o benim eski hatun. çaktım ben ona. -biliyorum kötü bir tabir ama böyle olur-
-harbi mi ? vay çakaal iyi o zaman ben de takılır bırakırım.

ya da o amcanın çoktan haberi vardır faceten foto göstermiştir etmiştir çocuk amca bak benim yedek hatunlardan biri diye gururla.

ayrıca 3 ay çıkmışlar kız üç yıl beklemiş. müstahak amk sana üç ay çıktığın herifi üç yıl bekliyorsan hayatının içine etmesine izin veriyorsan çocuğun babaannesiyle evlensen yine bir işe yaramaz.