bugün
- ramazan hoca9
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı15
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan15
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı15
- çok zengin olsanız ne yapardınız11
- chatgpt13
- şinasi yurtsever15
- küçük prens16
- şu anda dinlediğiniz şarkı8
- alparslan kuytul13
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni15
- kuresel ikinma vs bik bik23
- rodonit11
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- yüksek enflasyon9
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma27
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi10
- uludağ sözlük günlük rutini9
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek8
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek13
- chatgbt9
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi18
- günlerden 13 mart 2025 rangers'ı patates edeceğiz8
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- müzisyen biriyle sevgili olur musunuz9
- başka bir evde uyumak16
- ramazan günü sokakta sigara içen insan20
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız11
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9
bbc muhabiri selin girit'in önerisidir. attığı twit in yalancısıyız.
görsel
Şimdi peşin peşin ak partililer yapınca boykot , başkası yapınca boykot değil diyenler olacak. ben kanımızı emen faiz lobisini boykot ediyorum sen kendi ülkenin ekonomisini. işte aramızdaki fark bu.
görsel
Şimdi peşin peşin ak partililer yapınca boykot , başkası yapınca boykot değil diyenler olacak. ben kanımızı emen faiz lobisini boykot ediyorum sen kendi ülkenin ekonomisini. işte aramızdaki fark bu.
sanırım bu abla tam olarak sadece günlük ihtiyaçları karşılayarak hayatta kalmaktan bahsediyor. kusura bakma hatun kişi bu ülke de öyle teklifler sıcak karşılanmaz. parası olan zaten alır, olmayansa izler kalır. hep böyledir.
Gazetecilerin ekonomi hakkında yorum yapmaması gerektiğini gösteren tweet.
Hani eskiden ekonomist sonradan gazeteci olanlarda yorum yapmasın. Onlarda sapıtıyor sonra. (bkz: yiğit bulut)
tabi istisnalar mevcut (bkz: ege cansen)
Hani eskiden ekonomist sonradan gazeteci olanlarda yorum yapmasın. Onlarda sapıtıyor sonra. (bkz: yiğit bulut)
tabi istisnalar mevcut (bkz: ege cansen)
kapitalizmin anavatanından gelen saçma bir öneridir.
Alti ay degil alti dakika tuketmeden duramaz bu kapitalizm usagi.
Tuketmek onun genlerinde var.
Tuketmek onun genlerinde var.
bu eylemleri desteklemeyenlerin yüzde 80 olduğunu düşünürsek bir sike derman olmayacak protestodur.
altı ay boyunca tüketilmeyecek olan şeyler 10 kg fondöten, 5 kg ruj, 15 kg oje, 55 litre parfüm ise söylemesi pek bir basittir.
eğer koç ailesinin bir mensubu falan değilseniz bi bok oldurmayacak eylem. koç ve benzeri biriyseniz, zaten size verilmiş talimatların dışında hareket etme şansınız yok, size "türk ekonomisini bitir" dendiyse bunu usülünce yapacaksınız zaten, yine sorun yok...
ha, bu ve benzeri twitleri ayfon beş ile falan atıyorsanız halinize ancak gülünür.
ha, bu ve benzeri twitleri ayfon beş ile falan atıyorsanız halinize ancak gülünür.
yiğit bulut'a yapılmış bir öneriden ibaret olabilir.
6 ay jöle sürmese ekonomi durur. net.
6 ay jöle sürmese ekonomi durur. net.
demokratik haklarını ülkeyi batırmaya çalışarak isteyen insan saçmalığıdır.samimiyetsizliktir.
(bkz: sen neyin kafasındasın)
gerçekleştirilmesi imkansız eylem. uyanıyoruz ayağına bir aydır uykudalar biri dürtsün şunları.
gerçekleştirilmesi imkansız eylem. uyanıyoruz ayağına bir aydır uykudalar biri dürtsün şunları.
bir araba için aylarca bir adada kurbağa ile beslenen, o da olmazsa birbirini yiyen insanların söz konusu büyük bir eylem olunca korkudan imkansızlığa vurdukları hede.
korkmayın la bu kadar..
bu mümkün.
korkmayın la bu kadar..
bu mümkün.
iktisat biliminde karşılığı ekonomik depresyondur.
ekonomi hassas bir dengedir. harcanan tek bir para yerine iç içe geçmiş horizanlardan oluştuğunu düşünürsek, bir yerde meydana gelecek ufak bir kısılma bile daralmaya yol açar. fakat herkesin sürdürmesi gereken bir yaşamı ve gelirine göre bir harcama düzeni var ve bunu bozmak zor. ama harcamalarda akp yandaşı büyük firmalar yerine esnaf tercih edilebilir. bu durum ekonomiyi büyütüp ülkeyi zenginleştirir.
ne olacak şimdi...
ne olacak şimdi...
Keynesynist düşünceye göre ekonomiyi durgunluğa iter. Diğer bir çok ikdisatçıya göre uzun dönemde sıkıntı oluşturmaz. Şöyle: gelirinizi tüketim ya da tasarruf olarak
Ayırabilirsiniz. Tasarrufta ilerde ya tüketim olacak ya da yatirim olacak. Burada tasarruf söz konusu. Tasarruf tüketime ya da yatırıma eninde sonunda geçecek hatta tasarruf büyük oldugundan muhtemelen yatırım olacak. Bu da çıktıyı arttıracak. Evet kısa dönemde küçük firmalar ortadan kalkabilir ama sizin istediğiniz merciler muhtemelen zarar görmeyecek. Ha siz illa keynesyenist düşünce diyorsanız onunda çözümü var. Sizin tüketim yapmanıza gerek yok. (bkz: kamu harcamalari). Zaten elinde fazla döviz rezervi olan hükümet oluşan cari açığida kapatır. Tek çözüm hiç tüketim yapmamak oda zor gibi.
Ayırabilirsiniz. Tasarrufta ilerde ya tüketim olacak ya da yatirim olacak. Burada tasarruf söz konusu. Tasarruf tüketime ya da yatırıma eninde sonunda geçecek hatta tasarruf büyük oldugundan muhtemelen yatırım olacak. Bu da çıktıyı arttıracak. Evet kısa dönemde küçük firmalar ortadan kalkabilir ama sizin istediğiniz merciler muhtemelen zarar görmeyecek. Ha siz illa keynesyenist düşünce diyorsanız onunda çözümü var. Sizin tüketim yapmanıza gerek yok. (bkz: kamu harcamalari). Zaten elinde fazla döviz rezervi olan hükümet oluşan cari açığida kapatır. Tek çözüm hiç tüketim yapmamak oda zor gibi.
tayyip demiyor muydu daha 2 yıl önce ''çok harcamayın.tasarruflu olun'' diye. demek ki selin girit tayyip'in ajanı!
imkansız iddia. hayatta kalmak için karın doyurmak, işe gitmeden önce banyo yapmak gibi gerçekler varken eyleme geçirilmesi çok zordur mantıklı düşünülürse.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar