bugün

beynine kurban oldugum 5.nesil yazardr . candır , canandır .
ayrıca sarkısınıda dinlerken sevişmek bir baskadır .
diyecek hic bir$ey bulamadiğim yazardir aslinda. birazdan sacmalayacaklarim dediğim gibi sacmalik cunku bunlardan cok cok cogunu hakediyor.

3 gün boyunca benim gibi bir hayvan ile uyanmak zorunda kalan, 'kalk kahvalti hazirla lan, susadim ama, $u sarkiyi bana göndersene, $ii$t fazla icme kusucan, $erefeeeeee, uff dün gece cok icmi$iz lan, ahaha sen gece telefon ile konu$urken uyumu$sun gül gül öldürdün, ' gibi cümleler kuran bir öküze tahammul eden, onunla derteşen, onunla gülen, onunla üzülen, iyiki tanimi$im, iyiki sözlüğe de üye etmi$im dediğim can, canan.

sen olmasan varya..
koleksiyon savaşlarında beni çok feci biçimde hezimete uğratarak ağlatmış uuser.

zehir ile bir olup şapka showu yaptıklarını da unutmazsak feci makara bir uuserdir. hele hele gelecek zaman içinde metal kutu koleksiyonuma yapacağı katkı ile beni şimdiden mutlu etmiştir. yüreğinin genişliğine ise diyecegim yok.
* *
sana insan diyeni''söylemini milyon kere zikrettiğim yuzırdır. hafif mesrep ruha sahip yazardır.
*
beni bozmuş potansiyel ayarmatör yazardır.*
fosforlu devriyedir. çift kaşgarlı mahmut'tur.
hatta mahmutlu çift kaşgar bile olabilir.
sabah sabah rakı balık muhabbetiyle beni benden alıp başka diyarlara gönderen sevgi kelebeği.
alegria candır .
tarifsiz intihar tragedyalarının önüne serilmiş bir dekordan başka bir hayattır. bir grifona dönüşse ne olurdu efsanevi bir puta dönüşmek ne kadar manidârdr. yerim ulan !bırak kıskanclık tuzları kabarsın ben balon patlatmaya bayılırım . *
an itibariyle boynuzlarımın ucunda tuttup döndürdüğüm * yazardır.
pohpohlamak amaclı gel gitler yapmaktayızdır. (bkz: durdurun lan!)*
ayı köfte tarifi istemiş ve almış yazardır.*
(bkz: #4531429)entry ile gurur duyan hatundur var mı lan?
"Kokareç yerim, rakıyı sek içerim. bir de turşu suyuda içerim.
an itibari ile dudaklarımın arasında kürdan var."
çeşitli yazarları kendine kobay olarak seçer ama bilmez ki ne cehverler vardır aralarında. *
(bkz: #4543587) no'lu entrysinde, başını örten bir kadının, başını örtme sebebini dinen değil de, modaya uymak olarak açıklama getirmiş ve haliyle yarmış yazardır.

''saçlarını özgür bırakamayan'' öyle mi? kadın perspektifinden özgürlük anlayışınız, ''kadın, saçını rüzgarda savurabildiği zaman özgürdür.'' den mi ibaret acaba? dinen, allah emrettiği için giyiyorsa bu onun kişisel inancı ve görüşündendir. ayrıca saçını özgür bırakamayan değil, bırakmayandır. istese o da sizler gibi başını rüzgarda savurabilme özgürlüğüne erişebilir ama inancı gereği bunu yapmaz çünkü ona böyle emredilmemiştir, korkusu vardır. aşağılamak yerine saygı duymanız temennisiyle...

bilmem yerine ulaştı mı...
neden bu kadar geç tanıştık? diye iç geçirip pişmanlık duyduğum yazar.
'niye biz seninle tani$tik' diye yaradana isyanda bulunduğum yazar.
"tanıştık ama neden görüşemiyoruz" diye sonunda soru işareti bulunan cümleler kurmak istediğim yazar.
görünce kanımın kaynadıgı, daha önceden tanıstıgımızı düsündügümüz dejavu sahnesi, taksicinin psikolojisi, gül abla'nın makarası, sarışın kadının akibeti, mahmut abi'ye verilen gazlar, kurtardıgımız adı bizde saklı çakmak, beykoz müşteri analizi, sarhoş olamadık bari dalga geçelim ve daha nicesiyle eglenmemi saglayan, kafadan çatlak psikolog yazar eglenir coşar güldürür kişisi.
insan anatomisinin sınırlarını zorlayan bir gösteridir.

http://video.google.com/v...docid=2055512956611330773
39 yaşında hala öğrenci kalınabildiğini tüm cihana göstermiş birey.
'lan daha gecen 24 ya$indaydin ne ara 39 oldun' yazaridir.

(bkz: götünüzden element uydurmayin lan)
en son kaç olur? yazarıdır.
geldiğinde elimden çekeceği olan , derslerine calısmadıgı taktirde şeker vermiyeceğim yazar. fena ayar veren ve kişiyi kukla misali istediği yere ceken hatun kişi.
artık gelsende rahat etsem bende
herkesin haberdar olduğu yazar.
39 yaşındaysa yakın zamanda menapoza girmesi muhtemeldir.