bugün
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları14
- chatgpt11
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı13
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni12
- yüksek enflasyon9
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma27
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi10
- uludağ sözlük günlük rutini9
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek8
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek13
- chatgbt9
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- alparslan kuytul12
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi18
- günlerden 13 mart 2025 rangers'ı patates edeceğiz8
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- müzisyen biriyle sevgili olur musunuz19
- başka bir evde uyumak16
- ramazan günü sokakta sigara içen insan20
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız11
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9
- anın görüntüsü14
- muz çilek ve kivi tabağı yapan erkek13
- sahurdayız uludağ sözlük23
- pantolonunun son düğmesini açık bırakan kız14
- gecenin şarkısı8
- ateistlere sorulacak sorular8
- instagramı facebooku twitteri olmayan erkek11
- canlı balıkları kızgın yağa atan vietnamlı8
- başkanlık sistemi gelince uçacaz9
- 2013 yılında 33 bin tl'ye sıfır araba varmış14
beynine kurban oldugum 5.nesil yazardr . candır , canandır .
ayrıca sarkısınıda dinlerken sevişmek bir baskadır .
ayrıca sarkısınıda dinlerken sevişmek bir baskadır .
diyecek hic bir$ey bulamadiğim yazardir aslinda. birazdan sacmalayacaklarim dediğim gibi sacmalik cunku bunlardan cok cok cogunu hakediyor.
3 gün boyunca benim gibi bir hayvan ile uyanmak zorunda kalan, 'kalk kahvalti hazirla lan, susadim ama, $u sarkiyi bana göndersene, $ii$t fazla icme kusucan, $erefeeeeee, uff dün gece cok icmi$iz lan, ahaha sen gece telefon ile konu$urken uyumu$sun gül gül öldürdün, ' gibi cümleler kuran bir öküze tahammul eden, onunla derteşen, onunla gülen, onunla üzülen, iyiki tanimi$im, iyiki sözlüğe de üye etmi$im dediğim can, canan.
sen olmasan varya..
3 gün boyunca benim gibi bir hayvan ile uyanmak zorunda kalan, 'kalk kahvalti hazirla lan, susadim ama, $u sarkiyi bana göndersene, $ii$t fazla icme kusucan, $erefeeeeee, uff dün gece cok icmi$iz lan, ahaha sen gece telefon ile konu$urken uyumu$sun gül gül öldürdün, ' gibi cümleler kuran bir öküze tahammul eden, onunla derteşen, onunla gülen, onunla üzülen, iyiki tanimi$im, iyiki sözlüğe de üye etmi$im dediğim can, canan.
sen olmasan varya..
koleksiyon savaşlarında beni çok feci biçimde hezimete uğratarak ağlatmış uuser.
zehir ile bir olup şapka showu yaptıklarını da unutmazsak feci makara bir uuserdir. hele hele gelecek zaman içinde metal kutu koleksiyonuma yapacağı katkı ile beni şimdiden mutlu etmiştir. yüreğinin genişliğine ise diyecegim yok.
* *
zehir ile bir olup şapka showu yaptıklarını da unutmazsak feci makara bir uuserdir. hele hele gelecek zaman içinde metal kutu koleksiyonuma yapacağı katkı ile beni şimdiden mutlu etmiştir. yüreğinin genişliğine ise diyecegim yok.
* *
sana insan diyeni''söylemini milyon kere zikrettiğim yuzırdır. hafif mesrep ruha sahip yazardır.
*
*
beni bozmuş potansiyel ayarmatör yazardır.*
fosforlu devriyedir. çift kaşgarlı mahmut'tur.
hatta mahmutlu çift kaşgar bile olabilir.
sabah sabah rakı balık muhabbetiyle beni benden alıp başka diyarlara gönderen sevgi kelebeği.
alegria candır .
tarifsiz intihar tragedyalarının önüne serilmiş bir dekordan başka bir hayattır. bir grifona dönüşse ne olurdu efsanevi bir puta dönüşmek ne kadar manidârdr. yerim ulan !bırak kıskanclık tuzları kabarsın ben balon patlatmaya bayılırım . *
tarifsiz intihar tragedyalarının önüne serilmiş bir dekordan başka bir hayattır. bir grifona dönüşse ne olurdu efsanevi bir puta dönüşmek ne kadar manidârdr. yerim ulan !bırak kıskanclık tuzları kabarsın ben balon patlatmaya bayılırım . *
an itibariyle boynuzlarımın ucunda tuttup döndürdüğüm * yazardır.
pohpohlamak amaclı gel gitler yapmaktayızdır. (bkz: durdurun lan!)*
pohpohlamak amaclı gel gitler yapmaktayızdır. (bkz: durdurun lan!)*
(bkz: #4531429)entry ile gurur duyan hatundur var mı lan?
"Kokareç yerim, rakıyı sek içerim. bir de turşu suyuda içerim.
an itibari ile dudaklarımın arasında kürdan var."
"Kokareç yerim, rakıyı sek içerim. bir de turşu suyuda içerim.
an itibari ile dudaklarımın arasında kürdan var."
çeşitli yazarları kendine kobay olarak seçer ama bilmez ki ne cehverler vardır aralarında. *
(bkz: #4543587) no'lu entrysinde, başını örten bir kadının, başını örtme sebebini dinen değil de, modaya uymak olarak açıklama getirmiş ve haliyle yarmış yazardır.
''saçlarını özgür bırakamayan'' öyle mi? kadın perspektifinden özgürlük anlayışınız, ''kadın, saçını rüzgarda savurabildiği zaman özgürdür.'' den mi ibaret acaba? dinen, allah emrettiği için giyiyorsa bu onun kişisel inancı ve görüşündendir. ayrıca saçını özgür bırakamayan değil, bırakmayandır. istese o da sizler gibi başını rüzgarda savurabilme özgürlüğüne erişebilir ama inancı gereği bunu yapmaz çünkü ona böyle emredilmemiştir, korkusu vardır. aşağılamak yerine saygı duymanız temennisiyle...
bilmem yerine ulaştı mı...
''saçlarını özgür bırakamayan'' öyle mi? kadın perspektifinden özgürlük anlayışınız, ''kadın, saçını rüzgarda savurabildiği zaman özgürdür.'' den mi ibaret acaba? dinen, allah emrettiği için giyiyorsa bu onun kişisel inancı ve görüşündendir. ayrıca saçını özgür bırakamayan değil, bırakmayandır. istese o da sizler gibi başını rüzgarda savurabilme özgürlüğüne erişebilir ama inancı gereği bunu yapmaz çünkü ona böyle emredilmemiştir, korkusu vardır. aşağılamak yerine saygı duymanız temennisiyle...
bilmem yerine ulaştı mı...
neden bu kadar geç tanıştık? diye iç geçirip pişmanlık duyduğum yazar.
'niye biz seninle tani$tik' diye yaradana isyanda bulunduğum yazar.
"tanıştık ama neden görüşemiyoruz" diye sonunda soru işareti bulunan cümleler kurmak istediğim yazar.
görünce kanımın kaynadıgı, daha önceden tanıstıgımızı düsündügümüz dejavu sahnesi, taksicinin psikolojisi, gül abla'nın makarası, sarışın kadının akibeti, mahmut abi'ye verilen gazlar, kurtardıgımız adı bizde saklı çakmak, beykoz müşteri analizi, sarhoş olamadık bari dalga geçelim ve daha nicesiyle eglenmemi saglayan, kafadan çatlak psikolog yazar eglenir coşar güldürür kişisi.
insan anatomisinin sınırlarını zorlayan bir gösteridir.
http://video.google.com/v...docid=2055512956611330773
http://video.google.com/v...docid=2055512956611330773
39 yaşında hala öğrenci kalınabildiğini tüm cihana göstermiş birey.
en son kaç olur? yazarıdır.
geldiğinde elimden çekeceği olan , derslerine calısmadıgı taktirde şeker vermiyeceğim yazar. fena ayar veren ve kişiyi kukla misali istediği yere ceken hatun kişi.
artık gelsende rahat etsem bende
artık gelsende rahat etsem bende
herkesin haberdar olduğu yazar.
39 yaşındaysa yakın zamanda menapoza girmesi muhtemeldir.
güncel Önemli Başlıklar