bugün

Bir de dinç uyanılmışsa insanın keyfini getirir.
insanın beyni her konuya uyarlanabilen bir elektronik cihazla gibidir. Akşam yatarken kalkmam gerek diyerek yatarsanız belirlediğiniz saatte kalkarsanız. Ama saate bakın yatmadan önce. Bu beyninizi kurmanız için gerekli.
Uyanıyorum sonra alarmı unutuyorum tabi tam yüzümü yıkamaya gidiyorum alarm bi çalıyo evdeki kızların hepsi ayaklanıyo buradan evdeki alarmcı başının ben olduğunu çıkarabilirsiniz.
bu durum bana uçan kuşa bile küfrettiriyor. alarmdan kısa zaman önce uyanıyorsun. ne alarmın çalmasına kısa bir zaman kaldığı için uyuma hevesin oluyor, ne de tam derin uykuya geçtiğin zaman alarm çalınca iştahla uyanabiliyorsun.
hayatımdaki amacım.
affetmem, 5 dakikamı uyurum.
Yarım saat önce uyanmaktan iyidir.
En nefret ettiğim olaydır. Bide daha uykumu almamişsam...
Alarmda duymaktan nefret ettiğiniz birşey varsa vuku bulan bir olaydır. Iyidir kanımca, alarm sizin uykunuzu böler. Böyle olunca vücut tamamen uyanmış oluyor.
genelde 5 dakika sonrasında uyanırım.
ara sıra olan güzel bir durumdur keşke her zaman olsa kimi zaman çok işe yarıyor.
yapacağı işin stresli olduğunu bilen insanlar genelde erken uyanırlar.
oho daha 5 dakika var yatmaya devam.
Hayattan soğuduğum anlardan biridir. O beş dakika alarmın çalmasını gerginlik içinde beklemek ile geçer.
prensipli adamımdır. o beş dakikayı uyurum.
Uyku tamamiyle kaçmış durumdaysa, o beş dakikanın geçmesi beş saatmiş gibi gelir insana. iki saniyede bir kalkar bakarsın ne kadar kaldı diye ya da bana oluyor sadece.
Genelde başıma gelendir.
(bkz: biyolojik saat)
Olmaz öyle şey, o 5 dakika uyunucak! Prensip meselesi.
(bkz: biyolojik saat)
bir anda alarmın çalmasıyla ana avrat düz gidendir aynı zamanda.
Kederlerin en büyüğüdür.
5 dakika daha uyucam diye 5 saat sonra kalkmaktır.
Sonrada şirketi arayıp bizim buralar kar dolu yollar kapalı deyip işe gitmemektir.
1 dakika önce uyanmıştım ve özel telekinetik güçlerimin olduğunu düşünmüştüm.
Hep alarmdan 5 dk önce uyanıp alarmı kapatmayı beklerim. Sonra tabiki tekrar uyurum.
Bu sabah 1 dakika once kalktım neden kalktım bilmiyorum ama.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar