bugün

açtığı her başlıkta, girdiği her entry de hatun yazarların gönlünü okşayan entryler girerek, belki biri de bize düşer diyen abaza erkek yazarlardır.

mesela;

-kezbanlarla ilgili başlıklarda hiç bulunmazlar

-kadın erkek eşitliğinin ifade edildiği başlıklar altına hemencecik üşüşürler. aksini ifade eden başlıklarda "vuuuu, o ne demek canım eşitiz biz" diye hönkürürler.

-hatun yzarların nickaltlarının müdavimleridir. "çoh galiteli yazardır efenim ahı ahı ahıı" gibisinden yani.

-iki entry girmeden saatlerce pm de mesajlaşırlar.

şşttt, bak kime diyom? kırmızı kazaklı, evet sen, sen*
Doğru tespittir.
maganda i entel bunu yapmıştır.
anca uludağ sözlük'te bulunur. ekşi'de böyle değil misal, akıllı olmadan dahi düşürebiliyorsun. o 8284 olayından sonra hele.
şu an ortalıkta görünmeyen yazarlardır.

goşun lan garı var, geh bili bili bili...
feminizm temalı başlıkların altına üşüşen yazar grubu...

bunların klasik dünyayı kadınlar yönetmeli, evi kadınlar yönetmeli, evin maliye bakanı kadınlardır tipi klasik hit olmuş söylemleri vardır utanmasalar bizleri kadınlar becermeli diyecekler...
eğer akıllı bir çocuk olursa, şirine'yi bile kaldırabilir.
kaldıramaz ise vinç neyin çağırsın.
neyin kafatası bu efendim!
kezban yalayıcılarıdır.
boş beleş insanlar.
Boş umutlar besleyen yazarlardır.

Piç olun,
Küfredin,
Yavşak olun,
Karaktersiz olun,
Ve yine piç olun
Malı götürün.
Akıllı, zeki görünmeye çalışma gayreti içindedirler. Tabi bu kendilerinden zeki olanlar tarafından çabucak farkedilir.
aman şöyle bilgili yazar, aman böyle yerinde tepsit etmiş yazar diyerek hatunların nickaltını yalayan yazarlardır.
ceplerindeki akıllı telefon kadar düşünemeyen yazarlardır.
Kadınlarla ilgili olumsuz bir şey yazıldığı vakit yağmur gibi damlayan yazarlardır.

Başkası adına utanmanın vücut bulmuş hali de denilebilir.
"halter çalışayım belki hatun kaldırırım yazarları"ndan farkı çoktur.
bu sözlük neler gördü... trolleme işe yaramayınca geçilen yöntemdir, genelde yeni hesapla olur.
zirvelerin başbuyuranlarıdır.

(bkz: zirvelerin başkonuğu olarak kanber)
oldukça mantıklı yazarlar. uslu görüneyim biraz madem.
deşerim o aklı.
feysbuk ta ulusözlük grubuna üye olmuş tipsiz yazarların herbiridir.
bir de bunlar abilik rolü üstlenirler. nickaltlarında kahramanca savaşırlar. ''ben gördüm, geçirdim'' moduna girer kasılırlar. uzun uzun entry yazarlar, maksat çok bilmiş gözükmek. kendilerinden başka herkesi aptal zannederler. sen kaale alıp cevap bile vermezsin; ''bak nasıl susturdum, haddini bil otur'' havasına girerler.

mına kodumun top sakallıları sizi*.
kadın haklarını koruyan entrylerle cool olma çabasına giren yazarlardır.

toplumsal mesaj kaygısında boğulasıcalar.
O kadar uğraşırlar didinirler anca harun abi kaldırırlar.*
Aralarinda bulundugum yazarlardir.
Cok da meyvesini yedim sukur.
Ateistlik ve feminizm cok yardimci oldu acikcasi biraz da muzik ve sinema kulturu ile desteklenince gercekten esra eroldan verimli oldu uludag sozluk.
Epeydir yalniz uyumuyorum.
Yemek yediği elle ilişkiye giren yazarlardır muhtemelen.

(bkz: eemmrreeankara)

(#24810010)
(#24810572)
halbuki boş yere kürek çeken, beyhude yazarlardır.

ulan sokağa çıkıp şöyle bir etrafa baktığınızda bile daha güzel ve kaliteli hatunlar bulabilirsiniz.