bugün
- aykolik bugün nereyi gezdi sorunsalı21
- saat kaçta doğdunuz10
- erkeklerin sürekli uyuması13
- an itibariyle yazarlarin yaptigi seyler31
- v a m p i r o v8
- kadınların gariplikleri8
- komşu kızıyla evlenmek9
- glasgow rangers18
- pidenin üzerindeki siyah şeyler10
- parası olan erkek her yaştan kadın alabilirmi11
- sürekli üç kağıt düşünen insan8
- evlilik düşünmeyen kadının hayattaki amacı13
- manuel vites mi otomatik vites mi sorunsalı23
- colani vs mustafa kemal10
- bu yaz hayata geçirilecek planlar17
- sahurdayız uludağ sözlük33
- çapkınlık8
- ece gürel19
- imamoğlu'nun 2 yıl kuran kursuna gitmesi15
- kitap okumak8
- sevgilinin memelerine nutella sürüp yalamak9
- sürekli engelleyip engelli kaldıran erkek9
- duygularla oynamak9
- dünyada tüm çağların aynı anda yaşanması9
- cadılık eğitimi almak13
- kitap tavsiyeleri8
- ilk buluşmada hesabı kim öder sorunsalı21
- sevgilisi olduğu halde sözlükte takılan kişi10
- sahurda ne yediniz9
- aylık 298 tl ile geçinmek12
- erkekler olarak kadınlarla sevişmiyoruz8
- 7 mart 2025 itlerin katlettiği 2 yaşındaki çocuk13
- kadınlar olarak erkeklerle sevişmiyoruz11
- anın görüntüsü23
- diyanetin baldız fetvası15
- dişçi fobisini yenmek15
- octavio ponce de leon ile soru cevap9
- ideal yaş farkı15
- iftar yemeği menüsü13
- ioçk radyo programı13
- rolex takan erkek20
- kendini öven insan iticiliği14
- 8 mart dünya emekçi kadınlar günü23
- imamoğlu'nun erdoğan'a diplomasız demesi15
- 50 liraya saat almak8
- 0 0 711
- karınıza tepsi kebabı yapar mısınız13
- sözlüğe sesini atan yazarın asıl amacı8
- giresunlu erkekler nasıldır sizce10
- sözlükte karısının fotolarını paylaşan pezevenk11
dört gün önce istanbul büyükşehir belediyesi'nin ek bütçe talebi akp'li ve mhp'li yancı üyelerce reddedilmişti, bugünse chp'li mersin büyükşehir belediyesi'nin bütçe talebi akp'li ve mhp'li üyelerce reddedilmiş. ne istiyorlar milletten bir anlasak? dizi ve kulüplere para yağdıran akp'liler vatandaşa hizmet söz konusu olunca yunan parlamenter modunda takılıyorlar. oysa geçtiğimiz günlerde üsküdar belediyesi'nin bütçe talebi chp'li üyelerce kabul edilmiş, intikam meselesi yapılmayacağı dile getirilmişti. kalispera
akp'li olmanın gereğidir, bunlar iban verip verip paraları cukkalamasını bilirler. chp belediyeleri öyle mi?
(bkz: ibb nin 131 bin ailenin faturasını ödemesi)
(bkz: ibb nin 131 bin ailenin faturasını ödemesi)
Kurt kışı atlatır ama yediği ayazı unutmaz.
En az 5 puan kaybettirir. Ekonomik krizden de 5 puan kaybettiler zaten. Şimdi akp oy oranı %35 civarı. Daha da düşecek göreceksiniz.
akp'li olmanın gereğidir, rant ve reklam yoksa yoklar bunlar.
Habere göre Gerekçe olarak halkın beyanının yeterli olmayacağı gösterilmiş. Öyleyse kesinlikle Haklı harekettir.
Sosyal yardım faaliyetlerinin içinde olmayan bilemez, milyoner esnaflar bile bir koli yardım paketi için çingenelik yapıyor. insanı yaptığı hayır işinden soğutuyorlar. Her muhtacım diyene koşmaya kalksak sırf bunun tespiti bile işin içinden çıkılmaz hale gelir. Baksana şimdiden bir milyon talep birikmiş.
Muhtarlıklar bu iş için var. ihtiyaç sahibi ailelere yardım yapılacaksa mahallenin içinden olan muhtarlar bu işe yönlendirilir, ihtiyar heyeti ve mahalle sakinleri ile birlikte en doğru tespiti yaparlar.
Ancak süreç muhtarlıklar ve belediyenin koordineli çalışmasıyla gayet güzel sürdürülebilirdi. Süreci iyileştirmek yerine sırf belediye başka partiden olduğu için engellemeye çalışmak faydasız muhalefet işidir. Türkiye'nin asıl sorunu da bu; yapıcı muhalefet kültürünün olmaması.
Sosyal yardım faaliyetlerinin içinde olmayan bilemez, milyoner esnaflar bile bir koli yardım paketi için çingenelik yapıyor. insanı yaptığı hayır işinden soğutuyorlar. Her muhtacım diyene koşmaya kalksak sırf bunun tespiti bile işin içinden çıkılmaz hale gelir. Baksana şimdiden bir milyon talep birikmiş.
Muhtarlıklar bu iş için var. ihtiyaç sahibi ailelere yardım yapılacaksa mahallenin içinden olan muhtarlar bu işe yönlendirilir, ihtiyar heyeti ve mahalle sakinleri ile birlikte en doğru tespiti yaparlar.
Ancak süreç muhtarlıklar ve belediyenin koordineli çalışmasıyla gayet güzel sürdürülebilirdi. Süreci iyileştirmek yerine sırf belediye başka partiden olduğu için engellemeye çalışmak faydasız muhalefet işidir. Türkiye'nin asıl sorunu da bu; yapıcı muhalefet kültürünün olmaması.
En son Ekrem imamoğlu’na hakaret eden tengir budun mutlu olur artık bu gelişmeden.
Ne de olsa kendisi MHP ve akape arasında gidip gelen bir rüzgar gülü.
Ne de olsa kendisi MHP ve akape arasında gidip gelen bir rüzgar gülü.
Bırakın istediklerini yapsınlar. Son çırpınışları. Anlıyorum ben onları iktidar elden gidecek diye uyku bile uyumuyordur onlar.
Sadece akp mi ? Ya sözde mehape ye ne demeli ?. Yazık ...
Böyle halka müstehaktır. Seçmeye devam etsinler. Çokta sikimde değil.
Götünde donu olmayıp hala bahsi geçen partilerin fanatikliğini yapan andavallar bu tarz olayları görmezden geliyor. Nafile.
Götünde donu olmayıp hala bahsi geçen partilerin fanatikliğini yapan andavallar bu tarz olayları görmezden geliyor. Nafile.
akp'lilerden millete yapılmış unutulmaz bir pislik.
https://t24.com.tr/haber/...urularini-durdurdu,880483
https://t24.com.tr/haber/...urularini-durdurdu,880483
Şaştık mı? Hayır.
Partizanlık ve siyasal islam çok boktan birşey.
insanlara yardım yapmak önemli değil.Mühim olan benim partimin ne yaptığı mantığıdır.
insanlara yardım yapmak önemli değil.Mühim olan benim partimin ne yaptığı mantığıdır.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar