bugün
- aşık olmak istemek9
- artık kimsenin cinsel ilişkiye girmek istememesi18
- sözlük kızlarının yedekte tuttuğu erkek sayısı10
- otobüs yolculuğu8
- sözlükteki düzgün erkekler35
- sözlüğe ai ile yaratılmış bir resim bırak17
- sevilen kedinin kendini yalamaya başlaması10
- galatasaray'ın kart sınırındaki topçuları10
- artık kimsenin evlenmek istememesi21
- euroya evro diyen gıcık almancı17
- bir insanla ilişkiyi kesmek için yeterli sebepler20
- galatasaray'ın son 8 maçta 7 penaltı alması13
- anderson talisca'nın fenerbahçe'ye transferi15
- ressam tatiana kirillova'nın istanbul vapurları9
- istanbul da güpegündüz adam bıçaklamak8
- akp sayesinde vejetaryen olmak12
- sigarayı bırak et ye15
- gece vakti yalnız başına tuvalete gitmek8
- zengin ve fakir arasında ki farklar20
- aynaya bakarken sarf edilen sözler8
- anın görüntüsü9
- cc geçer not mu9
- akrabalardan nefret etmek13
- vahdettinin hicaz'a kabul edilmemesi10
- pariste doğmak varken kayseride doğmak8
- sözlükten birisi ile ilişki yaşamak15
- sözlük yazarlarının kullandığı ilk telefon22
- ekrem imamoğlu nu desteklemek için sebepler10
- iş arkadaşı9
- muharrem ince'nin chp'ye dönme olasılığı10
- kadınların kocalarını çok sadık sanmaları8
- konya da 3 katlı binanın çökmesi18
- 27 01 2025 bolu il özel'i daresi açıklaması38
- bir tosta 15 tl vermek9
- karton toplayan çocuk silik yesin kampanyası28
- sudekiray tezek kokuyor silik yemelidir35
- millet gerçekten açmı sorunsalı9
- gulmekicinyaradilmis'a koca buluyorum12
- cinlerin olduğu aleme geçmek13
- sözlüğe ölümcül bir kaza anı bırak14
- al pacino neden karizmatik13
- bir erkek boydan atmıyorsa11
- 26 ocak 2025 fenerbahçe göztepe maçı30
- cinler8
- 10 aralık 2024 sevgilimin beni terketmesi10
- kolonu kesilmiş binalar nasıl tespit edilir13
- ben gürcüyüm eşim arap12
- taliban14
- ellerim bos gonlum hos evlen benimle10
- sözlük yazarlarının ai ile ürettiği görseller15
Akp demokrasininde teminatıdır. Yobaz cehapeliler bilmez.
ileri demokrasidir o ileri demokrasi.
bodrum da öğlen saati elinde kitabı, şezlonga uzanmış güneşin altında bronzlaşan vampir görsem inanırım ama akp ve laiklik kavramını aynı cümle içinde düşünemiyorum bile.
(bkz: ben tatmin oldum)
islam'ın teminatı olmadığı kesin. ne bokun teminatıdır bilemem.
haaasiktir be rıfat abi. akp şeriatçı kafa olduğu için laik demokratik hukuk devleti olan türkiye için risktir. bunların kafasının ışid in kafasından tek farkı dine bakış açısı. hatta onda bile yakınlık bulabilirsiniz.
yaraaa yedik o vakit dedirten başlıktır.
Dinden öyle bi soğuttular ki gerçek laik sistemi aşırı derecede özledik. Bence de laikligi halka asilamak için bilerek yapılıyor.
Bu cümlenin kelime sıralaması değiştirilmelidir.
Laiklik, akp' nin teminatıdır.
Laiklik, demokrasinin, çok sesliliğin, uygarlığın taminatıdır...
Laiklik, akp' nin teminatıdır.
Laiklik, demokrasinin, çok sesliliğin, uygarlığın taminatıdır...
bir insan, en iyi benim diyorsa, o insanı olabildiğince hızlı hayatınızdan çıkarmanız gerekir.
zira bir insan kendini diğer insanlardan üstün görebiliyorsa, hatta ve hatta her şey benim etrafımda dönüyor zannediyorsa, o insanın ne ülkesine, ne de dünyaya faydalı bir icraatı olmaz. varsa yoksa kendini düşünür.
benim polisim,
benim halkım,
benim milletvekilim,
benim baş örtülü bacım.
size bir şey hatırlatıyor mu?
şimdi gelelim laikliğin teminatı konusuna. akp diye bir şey yok bir kere, tayyip erdoğan var. tayyip erdoğan laikliğin teminatıdır diyorsan, sana şu videoyu göndereyim: http://www.youtube.com/watch?v=x5XgqU50c_Y
böyle bir teminata sen güvenebiliyorsan, öyleyse diğer partilere çok daha fazla güvenmen gerekir değil mi? demek ki dert laiklik falan değil, güç kaybetme korkusu, göt korkusu. o korku olur, sonra geçer, çokta düşünmemek lazım.
sen bu insana başkanlık adı altında (partili cumhurbaşkanlığı da aynı kapıya çıkıyor, sadece ismi farklı) diktatörlük verirsen sonucunda bu ülkenin uganda'dan, zimbabwe'den ciddi anlamda bir farkı kalmayacaktır, kendimizi ancak o ülkeler ile karşılaştırabilir duruma geliriz.
zira bir insan kendini diğer insanlardan üstün görebiliyorsa, hatta ve hatta her şey benim etrafımda dönüyor zannediyorsa, o insanın ne ülkesine, ne de dünyaya faydalı bir icraatı olmaz. varsa yoksa kendini düşünür.
benim polisim,
benim halkım,
benim milletvekilim,
benim baş örtülü bacım.
size bir şey hatırlatıyor mu?
şimdi gelelim laikliğin teminatı konusuna. akp diye bir şey yok bir kere, tayyip erdoğan var. tayyip erdoğan laikliğin teminatıdır diyorsan, sana şu videoyu göndereyim: http://www.youtube.com/watch?v=x5XgqU50c_Y
böyle bir teminata sen güvenebiliyorsan, öyleyse diğer partilere çok daha fazla güvenmen gerekir değil mi? demek ki dert laiklik falan değil, güç kaybetme korkusu, göt korkusu. o korku olur, sonra geçer, çokta düşünmemek lazım.
sen bu insana başkanlık adı altında (partili cumhurbaşkanlığı da aynı kapıya çıkıyor, sadece ismi farklı) diktatörlük verirsen sonucunda bu ülkenin uganda'dan, zimbabwe'den ciddi anlamda bir farkı kalmayacaktır, kendimizi ancak o ülkeler ile karşılaştırabilir duruma geliriz.
oğlum dellendin mi, laiklik de ne oliiii ki, kıbleye çevir sen...
Ayyaş laiklerin anlayamadığı gerçek. Sen şuan rahatca her türlü ahlaksızlığı yapıyorsun akp sayesinde. Akp gitse taliban gibi bir yönetim gelir buna kafan basmıyor mu sarhoş?
Akp gerilemeye başlayan laiklik, demokrasi ve kemalizmi türk halkına tekrar benimsetmiştir .
Çok doğru bir önerme. AKP sayesinde Atatürk'e ve laikliğe olan bağlılık artmaya başladı. Eğitim sistemini dine göre dizayn edip evrim teorisini bile geçersiz kılmalarıyla bilinçli vatandaşlar daha çok okumaya ve kendilerini eğitmeye başladı. Onların bilime ve laiklik ilkesine tutkulu bir şekilde yönelmelerini sağladı. Kindar ve dindar nesil yetiştirme projesi geri teperek tam zıddını besledi.
güncel Önemli Başlıklar