bugün

zevkler ve renkler, kişinin kendi tercihi olduğu için; zavallı addedilemeyecek insan. asıl böyle bir kıyasla, insanları zavallı olmakla itham eden düşüncelerin eziklikleri belli oluyor. yapma etme kardeşim, gençliğine yazık.*
katil ve vicdansızların çoğunlukta olduğu bir hayran kitlesine sahip, sadece sesi güzel olan sanatçı bile denilemeyecek birini dinlemediği için kendisiyle gurur duyması gereken zavallıdır.

(bkz: kendimle gurur duydum)
ultra milliyetçi olup ben sadece adamın sanatını seviyorum diye ahmet kayayı dinleyene saldıran kişi.
müzik zevki devrimci arabesk olmayan insanlardır.
tarifsiz güzellikler kaçıran kişidir. bu zamana kadar dinlemediyse şimdiden sonra önyargıyla girişilen bir işte zaten güzellikleri bulamaz. varsın dinlemesin. değerini bilenler yeter. sesle, sözle, sazla, kalp titremesinin nasıl olduğunu herkesin de bilmesine gerek yok zaten.
Kendi istediği gibi yaşayan kişidir. Ama şuda bir gerçektir ki adam müziği çok güzel yapıyor eğerki sadece müziğini dinlerseniz pkk veya başka bir şeye kafa yormazsanız keyif verir.Dinlemezseniz size kalmıştır.
adamın müziği iyidir. dinleyip dinlememek kişinin kendi kararıdır. fakat ben bu adamı dinlemem çünkü bu ocu, şu bucu diye sınıflandırma yaparken düşünmek lazımdır ki, bu ülkede ondan daha fena nice insanlar vardır ki, milyonlar hastasıdır.

özetle demek istediğim şudur ki: recep sana söylüyorum, tayyip sen anla; erdoğan da hani bana bana*
(bkz: dinlersen ekime kadar)
ahmet kaya'nın müziği bir amaç değil; araç olarak kullandığını bilen insandır. müzik evrenseldir ve siyaset karışamaz. karışırsa sanat değil; bildiri olur. ama ne yazık ki karıştırıyorlar. ahmet kaya dinleyen kişi, farkında olmadan pkk propagandası yapıyor. çünkü; alet ediliyor.

ahmet kaya, özünde çatışma yatan fikirlerini müzik sayesinde geniş alanlara duyuruyor. işte bu yüzden; ben dinlemiyorum, dinlettirmiyorum.

edit:imla
recep ivedik üçlemesine bayılır bu şahıs.
çok şey kaçırmıştır. gece vakti bir sigara ile ''ağladıkça'' kombinasyonunu oluşturamayan ve bunun doyumsuz tadına hiçbir zaman varamayacak kişidir. Zavallı mıdır? sırf politik duruşundan ötürü dinlemiyorsa cidden zavallıdır.
vatanseverlikle alakası olmadan yaptığı müziğe bakacak olursam bana hitab etmiyor. bu yüzden de dinlemiyorum.
içki de içmez bu insan. erkekse ibnedir muhtemelen. *
+1 beni de yaz tekkaş...
alnından öpülesi kişidir. ahmet kaya dinlemeyenlere milliyetçi denilmesini bi türlü anlayamıyorum bu arada.
adam teröristti işte. ne diye zorlanıyo ki.
edit = kabullemeyin siz. olsun be sözlük.
asil türk ırkının asil evladıdır. kaypak değildir. ne ahmet kaya dinler, ne de sosyatik hatunlara kur yapmak için zülfü livaneli...

ayrıca;

(bkz: ahmet kaya dinleyen insan)
zavallı denilerek düşüncelerini kabul ettirmek isteyenlerin etkisinde kalacağı kişidir. ha bi de ecdadına küfür ettirmeyi sevmeyen birisidir. şimdi gidin bana faşist deyin sizinki faşistlik değilse.
siyasi düşünceler ideolojiler falan filan bir yana da yeri geldiğinde de ahmet kaya dinlemeyen insanın insanlığından şüphe ederim.

insan dediğin az soft olmalı yeri gelince duygusal ergen gibi gözlerini doldurmalı rakı içerken için için sızlamalı.

he arkasından sen gene patlak şarkıları kopmaları ama ahmet kaya da dinle dostum.
siyasi düşünceler ideolojiler falan filan bir yana da yeri geldiğinde de ahmet kaya dinlemeyen insanın insanlığından şüphe ederim.

insan dediğin az soft olmalı yeri gelince duygusal ergen gibi gözlerini doldurmalı rakı içerken için için sızlamalı.

he arkasından sen gene patlak şarkıları kopmaları ama ahmet kaya da dinle dostum.
en asil duyguların insanıdır.
çok net.
Türk Kürt kardeştir deyip bu ülkeyi böldürmem diye yemin edip sonra sikimtrak bi ödül töreninde kürtçe şarkı yapcam diyo ne var bunda ? ben kürdüm diyo yani kötü bişeyde değil adam kökenininmi inkar etsin eurovision denilen yarışmaya yahudi gönderirken okullarda ingilizce vs dersleri görürken bişey yok kürtçe deyince neden herkes cephe alır neyse konumuza dönelim adam kürtçe şarkı yapcam dedi diye sözde sanatçı ve televizyoncuların yaptıkları linç girişiminden sonra şarkıda ben P*çi özledim lafı geçiyo siz birisiyle kavga etseniz onun düşman olduğu kişiyle yakın olursunuz ahmet kayanın durumuda bu şekilde neyse bay
bir şerefsiz değildir.
aslında kendisine sorsanız çok net ve güzel cevabını alabilirsiniz;

- neden ahmet kaya dinlemiyorsun?
- sana ne amına koyayım ?
Bu başlığa Ahmet Kaya'nın bir röportajından kendisi cevap versin: "Karısı gece ııh diyenler
kalkıp Nilüfer dinlemez, Ahmet Kaya dinler". işte kapak olacak bir cevap.
Belki tarzını beğenmiyordur hemen sallamayın insanlara.