bugün

olmayandır. yahu bir köylü, bir işçi bu kadar mı zorlanır? bu kadar mı üzerine gidilir? adamlar eşek gibi hiç durmadan çalışıyorlar, ne bir çay molası, ne bir düzenli gece hayatı, ne bir seks hayatı, hiçbir şey mi olmaz? hiçbir şey olmaz. neyse, acımamak, zaman zaman dinlendirmemek elde değil. üzülüyorum vallahi.
oduncu damga vurmuştur bu seks hayatına, vermiştir odunu.
* *
emrin?
-soyun
yaparım,fahişe.
o "oduncu" senin, bu "madenci" benim, her tıklandığında farklı istekler ve arzularla karşımıza çıkan hanım köylümüzün hiçbir vuku bulamayacak fantezi dünyasının tanımıdır. "madenci?"," oduncu?" diye sorar, hareket göremeyince "tamam!" diyerek sıvar kolu, çömer böğürtlen toplar. gerçek aşkı çalılıkların arasında arar.
işçi: ulan limit düşürecek zaman mı şimdi allahsız, görmüyormusun özel bir durumdayız.
amelenin halinden yine amele anlar. doğudan gelip inşaata giren ameleden farkı yoktur. sadece amelelik yapar sadece çalışır.
(bkz: sesli güldüm piç)
(bkz: sikerim)
olmayan seks hayatı.
-mesleğin nedir?
+oduncu.
-ama bize orospu lazımdı nasıl olacak?
+yaparım.
tabiki de hayat kadınları sayesinde olurdu.

-fahişe.
+yatarım.
her age of oyuncularının en az bir sözünü ettiğine inandığım seks hayatıdır.

--spoiler--
tarlada çalıştığı zannedilen işçilerin bazılarının mal gibi dikildiğini farkedildiği an oyuncunun ağzından dökülen cümleler:

-siz naaabıyonuz amk burda boş boş dikilip?!?! osbir mi çekiyonuz la orda!?!?
--spoiler--

sinirden işçileri seçip del'e bastığım bile oluyordu. trajediyi düşünün artık.

(bkz: otuz bir çekerken öldürülmek)
(bkz: allah allah)
(bkz: emret yaparım)
yoktur ülke ekonomisine, mimarisine ve madenine sahip çıkan, komünen adamlar oldukları için.