bugün

aranıza yeni katılan, birlik, beraberlik, huzur içinde yaşamayı seven, iyi niyetli yeni yazar.
rahat duraydı nickaltını ben açacağım yazar olacaktı. hoşgelmiş yazar.
(#22371731) aslanım yanlış geldin. kuzen enseste girmez, dini nikah bile sahih olur, caizdir.

ben kuzenleri kardeş olarak görürüm akraba evliliğine karşıyım.

ağız tadıyla espri bile yaptırmıyonuz.
sanıeım kendisi musevidir. ya da yahudi her neyse. ayrıca moshe ibranice bir isimdir. anlamı mustafa.

ayrıca kas yarıştıracağım biridir. ki 2 yıl öncesi diyor. şimdi nasıl kim bilir. (#22372604) *
(#22372411) kendisini oğuz kağan destanındaki gibi tasvir etmiş, tırsıtmış yazar. buyursun hoşgelmiş.
ilk gününde benim şu ana kadarkinin 5 katı dikkat çeken yazardır. hoşgeldin geç otur şöyle.
Tarih sayfalarını bir kez daha karıştırması gereken yazardır.
Tarihi en objektif şekilde okuyan yazar.
Asıl siz, tarihi tekrar okuyun. türklerin ilk kaynağı bile yok be çin kaynaklarında adınız geçiyor, tarihiniz belli değil bir de gelip tarihi tekrar oku diyorsunuz.
Meselenin türklük olmadığını anlayamamış aciz insandır. Ben aciz derken gülmesi muhtemel yazardır ancak unutmamalı ki bir müslüman bir museviden her zaman daha zeki ve üstündür. Zavallı museviler yıllarca tırnaklarıyla kazırlar yakılırlar fırınlara yakıt olurlar ama hala akıllanmazlar. Ama iyiki varlar çünkü ideolojiler yahudi ezmekle daha zevkli. Ne de kolay unutmuştur ki yahudiler birer vebalı hayvanlar gibi gemilerle ülke ülke dolaşıp açlıktan birbirlerini yerken cennet mekan sultanımız pek merahametli dinimiz gereğince onlara birbirlerini ve kendi pisliklerini yememeleri için ekmek, içinde uyusunlar diye de ev vermiştir.
komik yazar. yahudimidir ,kürtmüdür bilemem ama dedesi kesin (bkz: auschwitz) lidir
Bir kaç patavatsıza dert olmuş insan. Klavye delikanlıları sizi.
yahudi bir arkadaş. genelde taraflı entryler girer.
Sacma sapan bir trolldur. He tamam evet yahudisin cok yakisiklisin annen evermek istiyor en birinci sensin rerore he he.
sefardics yazar. bakın arkadaşlar yahudiler de iki millette ayrılır. ama sizin azerilerle kavga ettiğiniz gibi kavga etmeyiz. biraz birbirimizi çekememe durumu var. o kadar. sefardics'in türkçe karşılığı sefaradi'dir. bir de ashkenazik var. onun da türkçe karşılığı aşkenazi. aşnekaz olana aşkenazi denir. sefarad olana da sefaradi denir. almanlar'dan işkence görenlerin büyük çoğunluğu aşkenazidir. bizler biraz daha elit kesimden gibi gözükürüz. halbuki bin dokuz yüzlü yıllarda biz de çok baskı gördük. aşkenaziler bile ezdi bizi. fakat şimdi, biraz daha iyiyiz. dünyanın dört bir tarafına yayıldık. türkiye'deki yahudilerin büyük çoğunluğu sefaradi'dir. amerika'daki yahudilerin büyük çoğunluğu sefaradi'dir. polonya'da balkanlar dediğiniz yerde ve rusya'da aşkenaziler bulunur. aşkenazi kızları sefaradi kızlarına göre daha güzeldir o yüzden.
ben israil'de doğdum. tel aviv'de. orada büyüdüm. annem güzel, sevimli, zeki bi kadın. bir türkle evlendi ama. ben babama çok benzerim fiziki olarak. çok uzun boya sahibim. tenim babamınkine benzer. burnum ve elmacık kemiklerim babamınkine benzer. yani ben yahudi olduğumu söylemediğim sürece bana yahudi demezler genelde. reşit olduğumda türkiye'ye gitme kararı aldım. maddi durumumuz rab'be şükürler olsun çok iyi. reşit olduğumdan beri türkçe kursuna gidiyorum türkçe dersi alıyorum. imla kurallarını çok iyi öğrendim. nerdeyse hatasız yazarım. ama aksan bozukluğum hala devam etmekte. bunun dışında yazarken anlatım bozukluğu da çok sık yapıyorum. bu konuda bana anlayış tanıyın. biz her bayram her tatil gideriz memlekete. tel aviv'i istanbul'dan daha çok seviyorum. orası emin olun daha güzel. burada da çanakkale ve istanbul'u çok sevdim. avrupa'daki biçok şeherden daha güzel istanbul.
dışarda yapamadıklarımı söyleyemediklerimi sosyal ortamlarda söylemek istiyorum. bundan çekinmiyorum. o yüzden bu sözlükte elimden geldiğince din propagandalığı yapacam çünkü seviyorum ben dinimi. ekşi sözlük'te de yazdım dört yıl. orada hiç bu kadar dışlama olmadı. twitter hesabım vardı bir tane. aşırı derecede şikayet edildiği için kapandı. yakında bi tane daha açmayı düşünüyorum.
facebook hesabım yoktur. facebook'ta aaron moshe olarak aratmayın beni boşuna. çünkü adım aaron değil aaron göbek adım sadece. moshe ismim ve iki tane de soyismim var benim. ben her ne kadar kendimi ifşa etsem de ben istemediğim sürece bana erişemezsiniz o yüzden rija ediyorum çok zorlamayın. teşekkür ederim.
kendisi ekşi sözlükte '' yahudiyim '' diyerek trollük yapan gök yeleli bozkurt' un özentisidir . o resmin falan ona ait olduğunu sanmıyorum . her şeye hemen inanmayın . ayrıca düpedüz trolldür, bir kesime düsmanlık duymuyor . osmanlı' ya da saldırmıs .
böyle rahat rahat atıp tutanları en yakın zirvede görmek isterim.
bakalım beni kanlı canlı karşılarında görünce de atıp tutacaklar mı? ayrıca ekşi'de önceden yazdığımı söyledim ben daha önce iki kez. isteyene nickimi verebilirim. herkes yahudi olduğumu biliyordu çünkü zirvelere gidiyordum. amacınız ne sizin anlayamayorum.
(#22392902) Bütün bunları yazıp sonra da "ben ortalıkta söyleyemediklerimi burada söylemek istiyorum, dinimi anlatmak, açıklamak istiyorum çünkü dinimi çok seviyorum" diye goygoy yapan mide bulandırıcı troll.

"Annenle seviştiğini" ortalıkta tabi açıklayamazsın, ağzını burnunu dağıtırlar, hadi burada açıkladın, ama "ben troll değilim dinimi çok seviyorum onu tanıtmaya geldim" kokulu ayaklarını da burdakiler yemez artık bilesin.
(bkz: motherfucker)
yahudiyim diye geziniyor ya amk öyle bir sülale var yahudilerde onu şey etmiş allahın zırtapozu.
annesiyle sevişen insan evladı.
şu kişidir. (#22393335)
belki bir gün taksim'de görürsünüz beni. imza falan istersiniz.

edit: yakında kafamda kipa ile fotoraf da koyacağım. takke ile yani. hahaha.
nazilerin ünlü doktoru mengelin suçu bunlar. zaten genleri bozuktu, hepten bozdu anasını satayım.
Arkadasa biri pis yahudi demis sonrada nede olsa turk kafasi bosver demis kendi kendine sonra gitmis osmanliya turklere sovuyo. Soyle entel takilip millete sovene bi gicik oluyom ki. Neyse sakinim.
türkler ve osmanlı ile bir alıp veremediği olmayan yazar. sadece faşist olanınız hiç çekilmiyor. çünkü siz faşist yada ırkçı olmayı hak etmiyorsunuz. bu yüzden dalga geçilmeye mahkumsunuz.
(#22392902) Marlboradaki, ilk r harfi gibi gereksiz olan yazar.