bugün

9 ay neyin acisi bu yahu? dedirten basliktir.

bilmeyenler icin hamilelik ve evreleri;
1. trimester (0-3 ay) siddetli mide bulantisi,mide kramplari,halsizlik vs. gibi belirtilere sahiptir.kilo alimi nadirdir. (sahsim 2 kilo vermisti)
2. trimester (3-6 ay) laylaylom hayat sahane.hem azicik gobus var hem hala hayatina yardim almadan devam edebiliyorsun,istah az biraz geliyor,ilgi alaka porfekt her girdigin ortamda gozbebegisin. (sahsim 5 kilo almisti)
3. trimester (6-9 ay) yarim dunya olmussun hareket edemiyorsun en kotusu nefes alamiyor ve dag gibi gobekten pozisyon ayarlayip yatamiyorsun.yastigi yorgani bile yeme modundasin. (sahsim 15 kg almisti)

yani demem o ki aci yok.sıkıntı var eziyet var.bir de ergenliginde bana mi sordun dogururken diyecek olan veletler.

simdi baslik ile ilgili kisma geliyorum,ben ikiz hamileligimde toplam kac kilo almisim?
Söylenmek yerine efendi efendi çocuğunuzu sevsenize arkadaşım. Büyütüp torun istemesini biliyorsunuz. Acısına da katlanacaksınız.
Ne büyük aptallık insan 10-15 kg çocuk doğurur?? Ne biçim anneler var yahu(!)
kısaca anne olmaktır.
saygı.
basligi uzerime atip gitmisler yaw.
sen yenisin galiba diyecem, 5. nesil. seni beni gömer yani. ablacım bu sözlükte başlık başa kakmak huydur. geçmiş olsun.

sonra 93 kilo bir dana haline gelecektir o çocuk.