bugün
- birlikte diyete başlayalım mı10
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı18
- zeynep bastık'ın beyaz külodu20
- yazarların romantiklik seviyesi25
- realite manipülasyonu20
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke26
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları21
- yazarların kendilerini tanımlama şekli13
- anın görüntüsü14
- izmir 3 koşuda hangi at gelir8
- kanka olmak istediğiniz yazarlar25
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması23
- yazarların gurur duydukları özellikleri16
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir20
- chatgpt10
- kadınların katlandığı eziyetler15
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri11
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın13
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- belediye konserleri yasaklansın10
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey33
- müslüman diye hamas'ı savunmak13
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- reis deyince akla ilk gelen23
- günün sözü9
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- eskiamaeksikbiri21
- b12 takviyesi10
- yazarların en çok sevdiği aylar22
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır19
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- şalgam suyu10
- sokakta görülen kediye naber lan demek9
- larisalisa13
kayıp mıdır? kesinlikle değil. o bir düşünce insanı, bilimadamı vs değil. ama bu ülkede farklılıklara tahammül olmadığının, şiddetin herkese uygulanıp alkışlanabileceğinin, bir insanı ülkesinden vazgeçirecek kadar barbar bir toplum olduğumuzun kanıtı. bugün kerimcan durmaz, yarın bir fikri yüzünden bir gazeteci, bir bilimadamı...
herkesin defolup gitmek istediği cehennem de kalan bizler.
herkesin defolup gitmek istediği cehennem de kalan bizler.
haklı karardır.
benim de imkanım olsa ben de bu ülkede durmazdım.
benim de imkanım olsa ben de bu ülkede durmazdım.
gay'in göçüdür.
türkiye'den toplu göçtür.
Siktirsin gitsin , sanki vatana millete hayırlı biriymiş gibi haber yapıyorlar .
Efemine gençlerin çoğalmasından başka bi işlevleri yok zaten .
Efemine gençlerin çoğalmasından başka bi işlevleri yok zaten .
Evet bana göre de boş bir insan, evet yaptığı hiçbir şeyi takdir etmiyorum ama hiçbir zaman da şiddeti haklı göremiyorum..
"vur bana,vur bana" diye bağıra bağıra en sonunda vurdurdu şimdi de kaçıyor mu?
Bu habere adam zaten gey veya kayıp değil diyerek bakmak saçmalıktır. Asıl önemli olan birinin tercihine saygısızlık hatta ülkeden adam kaçırtmaktır. Böyle bir saçmalık olamaz her istemediğimizi dövüp yollayalım o zaman, ne iyi fikir.
üff gitsin. cinsiyeti yüzünden değil haksız rekabetle üst sıraya yerleşen ve hiç bir işe yaramayan bir insan olduğu için.
Darısı diğer topların başına dediğim beni mutlu eden haber .
beyin göçü değildir. (bkz: tersine mühendislik)
kendi için küçük ama türkiye için büyük bir adım. darısı diğerlerinin başına. ülkede ne kadar gereksiz insan varsa hepsini amerikaya kakalayalım, iteleyelim. ve son olarak; "artık amerika düşünsün".
çomaristan dan kurtulmuştur. kendisi adıa sevindim. bir insanın kerimcan durmaz ile ne derdi olabilir amk ?
üzmemiş haberdir.
eşcinsel olduğu için dayak yemesini doğru bulmadım ama birisi kalkıp da kerimcan durmaz olduğu için dövse helal olsun derdim. bindiği takside taksiciyle dalga geçmeler, kendi parası ile ünlü olup dj'lik yaptığını zannedip, harbi dj kimselerin de görüntüsünü bozan bir oksijen ısrafıydı zira kendisi. ülkeye zerre kadar katkısı yoktu.
eşcinsel olduğu için dayak yemesini doğru bulmadım ama birisi kalkıp da kerimcan durmaz olduğu için dövse helal olsun derdim. bindiği takside taksiciyle dalga geçmeler, kendi parası ile ünlü olup dj'lik yaptığını zannedip, harbi dj kimselerin de görüntüsünü bozan bir oksijen ısrafıydı zira kendisi. ülkeye zerre kadar katkısı yoktu.
Gitme sebebinden dolayı biraz üzüldüm diyebilirim. Ama şöyle bi düşününce, giden kişi bu ülkeye katkısı olmayan biriyse çok da umrumda olmaz. Boş gezen, sözde "sanatçıyım" diye geçinip bi halt yapmayan insanlar gitse de tepkim aynı olurdu. Bilim adamları falan gitmesin, şu ana dek yeterincesini kaybettik zaten.
yerleştirmişlerdir. evet.
Varlığının bana bir faydası olmadığı gibi, yokluğunun da zararının olmayacağı olay.
Asıl irdelenmesi gereken bu olayın gündem olması.
(bkz: Who the fuck is kerimcan durmaz)
Asıl irdelenmesi gereken bu olayın gündem olması.
(bkz: Who the fuck is kerimcan durmaz)
Toplum için iyi olmuş veya niye daha önce dövmedik diyen tipler, unutmayın ki Kerimcan Türk toplumunun içinden yetişti, dışarıdan oyuncak barbie bebek gibi ithal etmedik, böyle bir şey söylemek saçma ama ille bir suçlu arayacaksak onu yetiştiren toplumu suçlayın madem.
Dün Tarkan yurtdışına kaçmıştı, bugün kerimcan kaçtı, yarın başka birisi çıkacak ve sonra kaçacak. Türk toplumu bu insanların da kendi evladı olduğunu anlayıp da bağrına basana kadar bu böyle devam edecek, çomar çomar ayy iyi ki gitti bizi de zehirliyordu demeye gerek yok belki senin kardeşin yarın başka bir Kerimcan olacak.
Dün Tarkan yurtdışına kaçmıştı, bugün kerimcan kaçtı, yarın başka birisi çıkacak ve sonra kaçacak. Türk toplumu bu insanların da kendi evladı olduğunu anlayıp da bağrına basana kadar bu böyle devam edecek, çomar çomar ayy iyi ki gitti bizi de zehirliyordu demeye gerek yok belki senin kardeşin yarın başka bir Kerimcan olacak.
Kimse kusura bakmasın cinsiyet ayrımı yapan biri değilim isteyen istediği yaşar buna da saygı duyarım ama gelirde götüyle ün kasar dildosuyla pozlar verir yok lazer epilasyonu ile şekil yapar cırtlak sesiyle süreki ay uy diye bilerek bağırırsa siktirsin gitsin bizde o zaman dal daşak snaplerle ün kasalım o zamanda bana saygı duyacak mısın? Olay kişinin cinsiyetine değil değiştiği cinseyetten ün kasmasına. Bu haber gerçekse zerre üzülmem zira amerika bu kadar ün kasamayacağı için gene yurda yakın zamanda dönecektir.
edit:
https://www.youtube.com/watch?v=iOB4ivbqyio
http://c12.incisozluk.com.../11505/5/856785_o2e62.png
edit:
https://www.youtube.com/watch?v=iOB4ivbqyio
http://c12.incisozluk.com.../11505/5/856785_o2e62.png
lan amerika'ya yerleşebilmek için para lazım, o para onda nerede? dediğimiz başlıktır...
Üzücü bir olay olması, aynı baskılara maruz kalan ve durumu olmayan kadınların,eşcinsellerin,transların ve tüm ötekilerin durumunu değiştirmez.
ya bu adamın gay olması niye herkese batmış bu kadar, sözlük zirvesine gelip herkesi taciz falan mı etti ne bu sinir, ne bu nefret? bu ülkede bir insan sırf erkek olup da kadınsı hareketleri var diye öldüresiye dövüldü, kimseye bir zararı yoktu. kendimize benzemeyen herkesi dövüp öldürmeli miyiz illa? nasıl bir kıskançlık bu. kazandığı parayı çekemeyen çok "adam" var zaten o da ayrı. sözde herkes espri yapmış, yok geyin göçü, yok vurdurmuş yok ona yerleştirmişler zeka dolu espriler. kimse onun gibi olmak zorunda değil arkadaşım, sen "gerçek" erkek olmaya devam edebilirsin kimse engellemiyor seni, kan kusmaya ne gerek vardı bu kadar?
Şükür olsun gitmiş ülkeye kötü örnek idi kendisi dövenin eline sağlık.
beni gerçekten üzmüş olaydır, kerimcan çok muhteşem ve ülkeye çok lazım biri olduğundan değil. birileri sırf bir özelliğini beğenmediği için birilerini bu ülkeden şiddet ve taciz yöntemiyle gönderebildiği için üzmüştür. bu ülkedeki insanların birbirlerine saygı gösterme, bir toplum içinde beraber yaşama yetilerinin ne kadar azaldığını gözler önüne serdiği için üzmüştür. herkesin hayatına müdahale etmeye çalışan bir "imam" yüzünden, "cemaat"in de herkesin hayatına müdahale etmeye çalışması, kendi doğrularına uygun yaşamayanları öldürmeye ya da bu ülkeden kaçırmaya çalışmaları ve bunu başarmaları, beni üzmüştür.
her türkiye vatandaşının bu ülkede huzur ve güven içerisinde yaşamaya hakkı vardır. bugün kerimcan'a yapılanlara oh olsun diyenler, ya da ses çıkartmayanlar, yarın sıra hamileyken sokakta dolaşan kadınlara, başı açık kadınlara, kırmızı oje sürenlere, kot pantolon giyenlere, gri eşofman giyenlere, saçını uzatanlara, küpe takan erkeklere geldiğinde yine seslerini çıkartmayacaklar hatta belki yine oh olsun diyecekler.
bugün kendi hayatını yaşayamadığı için bu ülkeden gitmek zorunda olan bu adam için sesimizi çıkartmazsak, yarın sıra bize geldiğinde bizim için sesini çıkartacak kimse kalmamış olacak.
her türkiye vatandaşının bu ülkede huzur ve güven içerisinde yaşamaya hakkı vardır. bugün kerimcan'a yapılanlara oh olsun diyenler, ya da ses çıkartmayanlar, yarın sıra hamileyken sokakta dolaşan kadınlara, başı açık kadınlara, kırmızı oje sürenlere, kot pantolon giyenlere, gri eşofman giyenlere, saçını uzatanlara, küpe takan erkeklere geldiğinde yine seslerini çıkartmayacaklar hatta belki yine oh olsun diyecekler.
bugün kendi hayatını yaşayamadığı için bu ülkeden gitmek zorunda olan bu adam için sesimizi çıkartmazsak, yarın sıra bize geldiğinde bizim için sesini çıkartacak kimse kalmamış olacak.
olum durduğun kabahat demek istediğim olaydır. imkanın varsa git zaten, türkiye nedir. ben kaçtım kurtuldum valla, herkese tavsiye ederim.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar