bugün

salı günü bursa atatürk stadında oynanacak olup saat 21:45'te star tv'den canlı olarak yayınlanacaktır.
puan alıp, fb lileri derinden yaralayacağımız maçtır.
(bkz: izlemeyin beyler goller var)
sıfır çekme rekorlarının egale edilmesini isteyen genç fenerbahçelilerin formalarını giyerek glasgow rangers'ı tribünde destekleyecekleri bildirildi.
8 gol yeme rekorunun kendilerinden alınmasını isteyen, karı gibi çarşı pazar dolaşan sekiztaşlıların formalarını giyerek glasgow rangers'ı tribünde destekleyecekleri bildirildi.
bursa'nın puan alacağı maç olacaktır. kimse kendince hayal kurmasın glasgow'da iyi takım değil. dolayısıyla maçı korkak oynamadığı takdirde bursa kazanır.
üst bitecektir.
bir şampiyon olarak bursaspor'dan artık bir teselli beklenen maçtır.

bu takım bir daha ne zaman ş.ligi maçı oynar o belli olmaz ama iyi hatırlanmak için çaba göstermeli.
fenerbahçe 0 çektiği yıl rangersı eleyip katılmıştı kupaya. siz gol atında ilk önce sonra dalga geçersiniz
iddaa da 9283592352 + gol olura oynayacağım maçtır.
iddiada ilk yarı 1, ikinci yarı 1 oynamak istediğim maç.

peşin edit: şaka yaptım lan, mal mısınız? gidin evde ne var ne yok satıp glasgow'a 7 gol ve üzeri oynayın.
iddaa'nın ilk golü kim atar bahsinden bursasiporlu fitbolcuları çıkardığı maçtır. gol atamıyorlar zira.
bursaspor sakin oynayarak, dağılmadan oynarsa 3 puan alabilir. Şampiyonlar liginde son maçlar oynanacaktır.
Glasgow'un avrupa ligini garantilemesine rağmen ülke puanında iskoçyanın kritik bir noktada bulunması nedeniyle aslarla oynayacağı maçtır. Temsilcimizin ilk puan veya puanlarını almasını umut ettiğimiz şampiyonlar ligi son maçı.
oynanmasına bile gerek yoktur.bursaspor denilen kucuk takım zaten sonucu biliyor ve daha fazla rezil etmesin bizi lütfen.

(bkz: anadolu ihtilali)
inşallah bursa yener ve şerefini kurtarır hiç değilse dediğim maçtır. beşiktaşlı bir taraftar olarak desteklediğim bursa'nın hiç değilse son maçında bir şeyler yapmasını diliyorum.
ama şu da var.

(bkz: alo bir ihbarda bulunmak istiyorum)
(bkz: tecavüz)
Bursapor'a tam destek verilmesi gereken maç. (bkz: En azından puanı olsun)
günahım kadar sevmediğim bursaspor un kazanmasını, kazanamasa bile puan almasını istediğim karşılaşma.
çünkü şampiyonlar liginde 0 çeken takım fenevbahçe olsun istiyorum.
iddaa'da bursaspor için verilen oran 2.10 dur. evdeki leğeni eski terlikleri satın basın.
iddaa oranları şu şekilde olan maçtır:
1-2,10
0-3,10
2-2,50
üst-1,80
alt-1,50

not: deplasman takımına 2,50 oran verildiğinde istatistiki olarak maçın 2 bitme ihtimali 1 bitme ihtimalinden daha yüksek. ama bu demek değildir ki, bursaspor yenilecek.
her zamanki gibi maraton tribünündeki yerimi alıp elimden geldiğince bursasporumu destekleyeceğim karşılaşmadır.
bir şampiyonlar ligi maçı olmasına rağmen türkler ve iskoçlar dışında kimsenin sikine takmayacağı maçtır. hatta iskoçlardan ve bizlerden de şüpheliyim. öylesine maç. oynamayın lan.
bi aksilik çıkmazsa tribündeki yerimi alıp, sesim kısılana kadar bağıracağım maçtır.
bursaspor'un ilk puanını alacağı maç olacakdır tahminimce.
2 olur.
belki de 3, neyse 5 olmasın da...
olursa da artık kader deriz, afiyetle yeriz.