bugün
- her türk kadınına 100 türk erkeğinin yürümesi12
- jaguar'ın yeni logosu8
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin15
- en etkili içki hangisi9
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi16
- hayatında aksiyon arayan yazarlara öneriler8
- rakının berbat bir içki olması38
- anın görüntüsü13
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız16
- çocukluk travmaları18
- true'nun ölmesi14
- wolverine gibi tırnakları olan kız10
- utopyalarkralicesi9
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf15
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin21
- uludağ'ın kaderi13
- gecenin şarkısı17
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu18
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte11
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları18
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı12
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri13
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
tam haliyle; 5 kasım 2024, Amerika Birleşik Devletleri başkanlık seçimleri.
demokrat parti adayı kamala harris,
cumhuriyetçi parti adayı donald trump.
trump kazanacak algısı yaratılmış olsa da ben harris kazanacak diye düşünüyorum.
empoze edilmeye çalışılan woke kültürü ve artan göçmen etkisiyle cumhuriyetçi parti zayıflamakta diye öngörüyorum.
ancak demokrat parti üst üste bir kez daha kazanırsa lgbt ve woke kültürü tüm dünyayı daha güçlü bir şekilde dejenere etmeye devam edecek.
trump kazanacak algısının bile planlı olduğunu düşünüyorum.
demokratların bile memnun olmadığı bir demokrat parti dönemi sonrası seçmenleri ancak cumhuriyetçilere karşı kutuplaştırma ile kendi yelpazelerinde korunabilir.
cumhuriyetçi parti ise oluşan tepki dalgalarını arkasına alarak kazanmaya çalışacak.
demokrat parti adayı kamala harris,
cumhuriyetçi parti adayı donald trump.
trump kazanacak algısı yaratılmış olsa da ben harris kazanacak diye düşünüyorum.
empoze edilmeye çalışılan woke kültürü ve artan göçmen etkisiyle cumhuriyetçi parti zayıflamakta diye öngörüyorum.
ancak demokrat parti üst üste bir kez daha kazanırsa lgbt ve woke kültürü tüm dünyayı daha güçlü bir şekilde dejenere etmeye devam edecek.
trump kazanacak algısının bile planlı olduğunu düşünüyorum.
demokratların bile memnun olmadığı bir demokrat parti dönemi sonrası seçmenleri ancak cumhuriyetçilere karşı kutuplaştırma ile kendi yelpazelerinde korunabilir.
cumhuriyetçi parti ise oluşan tepki dalgalarını arkasına alarak kazanmaya çalışacak.
Başkan trump gelecek Allah'ın izniyle. Sapkın LPG'li bireyleri bitirecek.
Trump kazanırsa Ukrayna ve natonun ruhuna Fatiha.
Bizi ilgilendirmez.
Dualarımız trump ile.
Trump dayi kazanacaktir.
Trump geçen seçimi de bence kazanmıştı; covid bahanesiyle mektupla oy kullandırdılar, kumar makinesinden hallice makinelerle oy kullandırdılar adam kazandığı seçimi verdi.
iki ucu boklu değnek bizim için.
Burada kaybediyoruz bari Trump kazansın amk. Hayatta tek kaybettiğim yer seçikler.
Allah'ın izniyle uzun adam donald trump'un galip geleceği seçimlerdir.
son izlenimlerim trump farkla kazanacak.
sarı kafa kaybederse abd de ciddi ciddi iç savaş çıkartabilecek seçimlerdir. adam bildiğin deli amk senato binasını bastırtıp kan akıttırmıştı bir önceki seçimde. bu seferde kaybederse gene bizim rte seçmenine benzeyen seçmenini sokaklara salabilir.
(bkz: yiyin birbirinizi ete para vermeyin)
(bkz: yiyin birbirinizi ete para vermeyin)
ikisi de dünyaya yeni savaşlar getirecek.
trump kazanir acik ve net.
israilin kazanacağı seçimlerdir.
iki ucu boklu değnek ama bu değneğin kadın ve esmer olan tarafı daha boklu.
kamala seçimi alır. trump kazanamaz. kazanırsa amerika bitmiş demektir.
kamala Harris kazanacak. kesinlikle bu kadına kazandıracaklar seçimi. Trump kaybedecek. bu da Amerika'da sonun başlangıcına sebep zincirleme reaksiyonlara sebep olacak..
turkiyedeki gocmen problemi nasil inkar edilemezse, amerikadaki gocmen ve cok ulusluluk problemi o kadar inkar edemez. benim su ana kadar gozlemlediklerim cinliler, hintliler vs dunyanin her yerinde oldugu gibi burada da problem. cinliler amerikalilari legal yollarla soyarken hintiler zaten takmiyor. belescinin onde gideniler. dunyadaki her ulkenin uyumsuz primatlardan temizlenmesi lazim.
kisa surede akedemide gozlemlediklerim cinliler hic bir bok bilmiyor. hepsinin ailesinin cinde sozde bir sirketi var ve amerikadaki fundingleri kullanarak bayagi ailelerine para aktariyorlar. daha da kotusu bu legal. yani turkiyede aileniz olsa sadece turkiyede bulabileceginiz bir urunu projeye yazip illada bunu isterim diye yazip alabiliyorsunuz . regulasyon diyenin hem kafasini hem gotunu sikerim. amerikanin regulasyonlari delik desik olmus durumda. cinliler bu ulkenin araplari gibi. sistemde ne kadar acik gedik varsa hepsini bulup irzina geciyorlar. daha ustunde ismi yazili herhangi bir cinlinin makalede ne yazdigina bildigini rastlamadim. ya para vererek ya da milletin calismalarini calarak bir noktaya geliyorlar. bu eminim ki akademi disindaki bulunduklari pozisyonlarda da boyle
bunun bir diger benzeri de hintliler. hintliler ise fake it but never make it ustasi . adamlarin herseyi fake. daha gercekten yaptiklari hic birseyi gormedim. turklere belescilikte nal toplatirlar. gecen kilisenin donation kasasini patlatmis takiliyorlardi . bir de yuzsuzler uste .
nasil ki bizdeki suri paki yamyamin medenilesme adapte ihtimali yoksa bu andavallarin da yok. o pempe gotluluk yalanlari artik burada millete sokmuyor. millet turkiyedeki gibi degil ummet gelsin modunda degiller . tepkililer on yargililar ve mesafeliler. dolayisiyla trump kazanirsa ve dunyada bedevi ve primat temizligine giderse sasirmam hatta mutlu olurum. bana gore herkes uremek zorunda degil. herkes yasamak zorunda da da degil. dunyaya gelmis olmasi herkesin yasamasini gerektirymiyor. insan gorunumlu hayvan olamayacak mahluklar var.
bu vesileyle ucu bana da dokunacak olsa dahi trumpin kazanmasini temenni ederim. hos ben bir projeyi verdigim zaman butun raporlariyla verdigim ve yapamayacagim osur osur ipe diz islere girmedigim icin benlik bir durum yok ama olsun...dunyanin bir temizlige ihtiyaci var... dunyada bedevi ulke medeni ulkelerin basina bela....
kisa surede akedemide gozlemlediklerim cinliler hic bir bok bilmiyor. hepsinin ailesinin cinde sozde bir sirketi var ve amerikadaki fundingleri kullanarak bayagi ailelerine para aktariyorlar. daha da kotusu bu legal. yani turkiyede aileniz olsa sadece turkiyede bulabileceginiz bir urunu projeye yazip illada bunu isterim diye yazip alabiliyorsunuz . regulasyon diyenin hem kafasini hem gotunu sikerim. amerikanin regulasyonlari delik desik olmus durumda. cinliler bu ulkenin araplari gibi. sistemde ne kadar acik gedik varsa hepsini bulup irzina geciyorlar. daha ustunde ismi yazili herhangi bir cinlinin makalede ne yazdigina bildigini rastlamadim. ya para vererek ya da milletin calismalarini calarak bir noktaya geliyorlar. bu eminim ki akademi disindaki bulunduklari pozisyonlarda da boyle
bunun bir diger benzeri de hintliler. hintliler ise fake it but never make it ustasi . adamlarin herseyi fake. daha gercekten yaptiklari hic birseyi gormedim. turklere belescilikte nal toplatirlar. gecen kilisenin donation kasasini patlatmis takiliyorlardi . bir de yuzsuzler uste .
nasil ki bizdeki suri paki yamyamin medenilesme adapte ihtimali yoksa bu andavallarin da yok. o pempe gotluluk yalanlari artik burada millete sokmuyor. millet turkiyedeki gibi degil ummet gelsin modunda degiller . tepkililer on yargililar ve mesafeliler. dolayisiyla trump kazanirsa ve dunyada bedevi ve primat temizligine giderse sasirmam hatta mutlu olurum. bana gore herkes uremek zorunda degil. herkes yasamak zorunda da da degil. dunyaya gelmis olmasi herkesin yasamasini gerektirymiyor. insan gorunumlu hayvan olamayacak mahluklar var.
bu vesileyle ucu bana da dokunacak olsa dahi trumpin kazanmasini temenni ederim. hos ben bir projeyi verdigim zaman butun raporlariyla verdigim ve yapamayacagim osur osur ipe diz islere girmedigim icin benlik bir durum yok ama olsun...dunyanin bir temizlige ihtiyaci var... dunyada bedevi ulke medeni ulkelerin basina bela....
Harris kazanırsa orta doğuda kan akmaya devam eder. Hatta iran ile birebir savaş bile başlayabilir. Bu da diğer büyük savaşlari tetikler. Çin, daha fazla tahrik edilir, tayvan'a saldırması sağlanır. Ukrayna'ya ağır silahlar gönderilmeye devam edilir.
Trump kazanırsa; Çin'e baskılar büyür. Avrupa'da kriz yaşayan büyük firmalar desteklenir, gerekirse satın alınır ve Çin'e karşı ekonomik savaş devam eder. Bu da diğer ciddi savaşları beraberinde getirebilir. Ukrayna'ya silah desteği geri çekilebilir. israil desteği azaltilabilinir ama dünya ekonomisini etkileyecek kararlar ile büyük ölcüde diğer ülkelere yaptirimlariyla başka krizler çıkartabilir.
(bkz: iki ucu boklu değnek)
Trump kazanırsa; Çin'e baskılar büyür. Avrupa'da kriz yaşayan büyük firmalar desteklenir, gerekirse satın alınır ve Çin'e karşı ekonomik savaş devam eder. Bu da diğer ciddi savaşları beraberinde getirebilir. Ukrayna'ya silah desteği geri çekilebilir. israil desteği azaltilabilinir ama dünya ekonomisini etkileyecek kararlar ile büyük ölcüde diğer ülkelere yaptirimlariyla başka krizler çıkartabilir.
(bkz: iki ucu boklu değnek)
trump az farkla kazanır diye düşünüyorum.
Trump önde.
Fark çok daha fazlaydı ancak sanırım eyaletlerin etkisi ile ilgili durumdan kaynaklı kamala bir yükseldiği zaman 50 delege birden zıplıyor.
Şu anki durum
Harris : 179,
Trump : 230 delege.
270 delege olan seçimi bitirir.
Trump %51 kazandı diyebiliriz.
görsel
Fark çok daha fazlaydı ancak sanırım eyaletlerin etkisi ile ilgili durumdan kaynaklı kamala bir yükseldiği zaman 50 delege birden zıplıyor.
Şu anki durum
Harris : 179,
Trump : 230 delege.
270 delege olan seçimi bitirir.
Trump %51 kazandı diyebiliriz.
görsel
güncel Önemli Başlıklar