bugün

hakkari nin şemdinli ilçesinde aktütün karakoluna pkk nın saldırması sonucu 15 askerimizi şehit verdiğimiz haberidir. çatışmada 23 de pkk lı öldürülmüş.
(bkz: lanet olsun)

15 vatan evladının hain saldırıya uğramasıdır, kimileri hala bayram tatilinde iken, 15 şehit ailesinin ocağına ateş düştüğünün haberidir, o ateş ki kor olup tüm ülkeyi yasa bürümeye yetmiştir, hiçkimse bu vatan uğruna gencecik yaşta hayatını verenlerin hakkını ödeyemez.
gözlerimi açtığım anda trt2 de alt yazıda geçen dehşet haber. an itibariyle 15 askerimiz şehit olmuş 23 terörist öldürülmüştür. şimdi ben buraya yeter artık yazacam, küfür edecem ama ne olacak peki. tüm kaybettiğimiz kardeşlerimizin mekanı cennet olsun. analarımızın babalarımızın, kardeşlerimizin başı sağolsun.

edit: ayrıca şaka gibi gerçekten. saldırı geliyorum demiş resmen;

http://www.internethaber....news_detail.php?id=159264

genelkurmay'ın açıklaması için;

http://www.tsk.mil.tr/10_...klamalari/2008/BA_42.html
3 ay eğitim almış anne kuzularını pkk ile mücadeleye gönderirseniz ortaya çıkacak doğal sonuçlardan biridir.* çok hayretle karşılanmaması gereken ama derin bir şekilde üzünülesi durumdur.

ayriyetten insanın aklına "neden yıllar önce profesyonel orduya geçilmedi ki?" sorusunu getirir bu durum.
evet gerçi şu anda profesyonel ordu kuruluyor pkk için ama kanımca epey geç kalınmıştır.

edit:şehit olanların yarısının uzman personel olduğunu hatırlattı emperor*. o zaman yazdıklarımın yarsını geri alıyorum.
kara cumartesi, başka bir şey denemez.
15 ananın daha yüreklerinin dağlandığı, 23 şerefsizin temizlenmesiyle sonuçlanan hain saldırı.
şehit ailelerimize baş sağlıgı ve allahtan rahmet diliyoruz...
2 uzman çavuştan haber alınamıyor ve yaralı sayısı henüz basınla paylaşılmadı.

güneydoğu politikası tamamen uzlaşma, diyalog,barışçıl (!) çözüm olan, bu yolda büyük orta doğu projesi için güneydoğunun öneminden hareketle buradaki pek çok grubun bitinin kanlanmasına, savaşma azminin artmasına yol açanlar ve bunları omuzları üzerinde taşıyanlar, insan mısınız siz?

sizin dininiz var mı?
aldığınız ihaleye, teşviğe mi tapıyorsunuz?
aldığınız kömüre, pirince, baklaya mı tapıyorsunuz?
bağladığınız türbana mı tapıyorsunuz?

bunun böyle olacağını, 2002'den önce neredeye tamamen bitirilen terörün avrupa birliği eksenindeki güneydoğu plân ve projeleri ile azacağını söyleyenlere zamanında dudak büktünüz, şimdi vatan evlatları toprağa verilirken de dudak büküyorsunuz. timsah gözyaşlarınızı seveyim sizin!

(bkz: uzlaşma)
(bkz: diyalog)
(bkz: fethullah gülen)
(bkz: kürt sorunu diyen başbakan)
(bkz: 21 ekim 2007 hakkari terör saldırısı/#2498378)

bu filmi izlemiştim ben. çok yakın bir tarihte hem de... olacaklar şimdiden belli...

ilk önce olağanüstü toplantı. kapıda dizili yüzlerce basın mensubu. herkes alınacak önemli kararın sonucunu bekliyor. ve toplantı bitiyor. olağanüstü görüşme sonrasında basın toplantısı genellikle yapılmaz. siyasiler, uzatılan mikrofonlara cevap vermez. şayet toplantı yapılacaksa da söylenecek söz şudur:

''terörün üzerine türk milleti olarak büyük bir kararlılıkla gitmeye devam edeceğiz''

e be denyolar!

bu zaten alınan stratejik bir karar değil, sizin temel vazifelerinizden biri. bunu bize ekstra alınmış bir karar gibi sunuyorsunuz. bu işi geçiştirmektir. bu işe çözüm bulamamaktır.

biliyoruz elinizi kolunuzu bağlayan bazı hassas konular var, biliyoruz şehitlerimize sizler de üzülüyorsunuz ama yetmez!

sadece üzülmek yetmez!..
barış ve demokrasiden bahsedip daha sonra pkk terör örgütünü destekleyenlerin ne yorum yapacakları merak edilen saldırı.

(bkz: barış ve demokrasiden bahsedip saldırı gerçekleştirmek)

(bkz: barış ve demokrasi kavramlarını kirletmek)
(bkz: her sehide bir dtp li cagrisi)
kemal sunal'ın çöpçüler kralı isimli filmindeki şu sözlerini hatırlatan nalet haber.

-sabah sabah içimizi kararttın be, hadi git işine.
orospu çocuklarının orospu çocuğu olduğunu bir kez daha ispatladıkları hain saldırı, allah belanızı versin sizin.
beni 90'lı yıllara götüren olaydır. o zamanlarda da pkk'nın en az 150-200 kişilik gruplarla gerçekleştirdiği sayısız miktarda karakol baskını vardı ki bunların en acılısı da muhtemelen 15 mayıs 1992'de gerçekleşen, resmi rakamlara göre 27, gayri resmi rakamlara göre ise 80 askerimizi kaybettiğimiz şırnak taşdelen karakol baskınıdır. aktütün karakolu son 16 yıl içinde yanılmıyorsam 5 kez saldırıya uğramış, o da ayrı bir keder kaynağımızdır. gerçi haberlere göre sınır civarından uzun menzilli ağır silahlarla vurmuşlar(havan topu, howitzer vs), hadi bunu geçtim... bir başka kaynakta 200-250 kişilik bir terörist grubun, sınırı geçerek karakola ağır silahlarla saldırdığı geçmekteydi. yahu 2008 senesinde, gelişmişliğiyle övünen bir ordunun, en sıcak bölgelerden birinde 250 kişiden baskın yemesi de ne oluyor ki? son 20 senede hiç mi ders alınmamıştır? üstelik de saldırı saat 16.30 civarlarında, yani gündüz gözüyle olmaktadır. demek ki daha halen bu köpeklerle askeri anlamda tam manasıyla mücadeleyi öğrenememişiz, ya da birileri öğrenmemizi istemiyor. (pkk'nın elinde top mop ne gezer, bu piçlere bunları tedarik edenin kim olduğu da pek belli.)

not: bu arada bu orospu çocukluğu 4 ekim değil, 3 ekim günü saat 16.30 civarlarında gerçekleşmiştir; ancak haberleri daha yeni olarak medyaya ulaşmıştır. dolayısıyla başlığın düzeltilmesi gerekmektedir, bilgilerinize arz ederim. pk.
ciğeri beş para etmeyecekler tarafından yaşama hakları elinden alınmış 15 genç daha. basiretsiz siyatçiler yüzünden yıllardan beri çektiğimiz sorunun sadece bugünlük küçük bir halkası.

bu konuyu da başkan bush'la görüşecek misiniz sn. başbakan.**
(bkz: kelimelerin kıfayetsiz kaldığı anlar)
(bkz: aktutun karakolu/#4043267)
kalleş olmaya biraz daha yaklaşmama sebep saldırı. ve gurur duyacağım bu kalleşlikten.

(bkz: türk kürt kardeştir ayrım yapan kalleştir)

sabır taşı çatlayınca neler olacağını tahmin edemiyor bazı orospu çocukları.

başımız sağolsun.
"bunlar terör örgütünün son çırpınışları"
"bunlar son çırpınışları terör örgütünün"
"terör örgütünün son çırpınışları bunlar"
"terör örgütünün bunlar son çırpınışları"
"son çırpınışları bunlar terör örgütünün"
"son çırpınışları terör örgütünün bunlar"

allah rızası için rte'den farklı bir açıklama beklediğimiz kahpe saldırı allah rızası için.
cnn'in yine yeniden, teröristleri rebel kelimesi ile tanımladığı, dünyaya böyle duyurduğu kalleş saldırıdır aynı zamanda. cnn'in internet sayfasında şu anda şöyle yazmaktadır.

"Turkey: 15 soldiers killed by Kurd rebels".
kim bilir hangi ailelerin ciğerleri yandı diye düşündüğüm, sabah sabah gözyaşlarımı sadece içime akıtamadığım, uzun uzun burnumuzun direğini sızlatan acı olaydır.

ne kadar beddua etsek de azdır ancak bir kez daha tekrarlayalım;

"bu meclise teröristleri sokanların, bu .rusbu çocuklarına yardım ve yataklık edenlerin, şehit ana-babaların ve tüm türk halkının canlarını, ciğerlerini yakan tüm g.tverenlerin sende canını yak, emellerini boşa çevir yarabbi!"
elini attıgı her seyi kurutmayı gorev belleyen basiretsiz bir hukumet, sozde olmasa da ozde bu hukumetin altında ezilen bir ordu sonuc hayatının baharında olan yasayacak, gulecek aglayacak zaman bulamadan sehit olan 15 genc adam, olaydan sonra gazetelere televizyonlara cıkarak "vatan sagolsun operasyonlar hızını arttırarark devam ediyor orgut cozulmeye basladı" demecleri veren devlet buyukleri soruyorum size ulan el kadar cocuktum pkk vardı esek kadar oldum hala pkk var o zamandan bu zamana ne degisti kocaman bir hic artık kime kızıp isyan edeceğini sasıran kocaman gudulecek bir halk surusu yarattınız ya helal olsun hepinize.
hain, kalleş, yavşakça saldırıdır. bu arada bu sözlükte bile bunların varlığını bilmek, kim olduklarını bilmek, onlarla aynı sözlükte bulunmak bile mide bulandırmaktadır.
15 şehit arkada gözü yaşlı kalan sevgiler, eşler, çocuklar, analar, babalar ve tv haberleri hain pusuda 15 şehit ahlar vahlar sırasıyla cumhurbaşkanı, başbakan ve genel başkanlardan açıklamalar acınız acımızdır mesajları arkasından gecen bir hafta hala gözü yaşlı analar babalar, eşler, çocuklar ve 15 şehidi çoktan unutan siyasi parti liderleri ve devlet adamları sonuç olaraki sürekli tekrar eden kısır döngü. (bkz: başımız sağolsun)
noldu hani teröre vurulan ağır darbeler? hani baya bir kayıp verdirilmişti?
geçin allah aşkına yaa!!
iki tane gerizekalı kendi egolarını tatmin edecekte ülke yönetecek diye arada ölen o gencecik bedenlere bi gelin bakalım.
ohhhh,ne güzelll,her türlü açığı ver,göz göre göre yaptığın aptallıklara yenisini ekle,hayatında doğru düzgün dağa taşa çıkmamış genç bedenleri vur dağa, ver eline bi ucuz makine, hedef yap!!!
sonra da geç milletin karşısına, timsah ağıtlarına başla.
iki taziye,biraz avuntu,
noldu?
vatan sağolsun!!!
siz varken sağolmaz arkadaş, sağolmaz...
aktütün karakoluna yapılan terörist saldırıdır.

artık gerçekten ama gerçekten yeter!

her yıl aynı filmi izlemekten hepimiz sıkıldık, hep aynı son hep aynı sözler...

"terör' ü bitiriyoruz, örgüt çözülmeye başladı" hep aynı bunlar hep ama!

yapamıyorsanız bu işi yapacak biri illaki çıkıp, "it" lere dersini verecektir.

bırakın bu dersi verecek olan alsın sazı eline, temizlesin dağları bu itlerden.

sen yerel seçim diye koştururken, benim mehmet' im dağlarda "it" avında; bu işte bir adalet var mı?

sayın başbakan, çıkın ve bize açıklama yapın ama, bu sefer karın doyursun ikna etsin.

benim ve bizlerin tahammülümüz kalmadı!