bugün

panzerlerimizin tecavüz edeceği maç.
alamanlar tecavüz ederse biz de tecavüz etmiş sayılıyoruz. evet.
Ulu almanya nın ezeceği maç. Leopard larla panzerlerle geliyoruz.
sarışın isveçlilerin bir diğer sarı ırk olan almanlara ufak sürprizler yapması muhtemel maçtır. yaa löw efendi sen misin sane yi milli takıma almayıp o 9 numaralı halı sahadaki maçlara çağırırken bile 2 defa düşünülecek elemanı alan. sonra 90 dakika mesutu yürürken o elemanı saç baş yoldururken izlersin öyle kenardan..
Meksika 2. maçı da yendi ve Almanya bu maçı kaybederse eleniyor. Berabere kalırsa da son maçta isveç'in 1 puan alması halinde yine elenecek.
almanya çok tehlikeli geldi. isveç savunması izin vermedi. dk 2
mesut özil'in uzun bir aradan sonra yedek başladığı maç moralide hiç iyi değil.almanlar ilk maçı meksika'ya kaybetmenin acısını isveç'ten çıkarmaya çalışacak.
Almanya yaslayacak gibi görünüyor. isveç in kaleyi ablukaya aldı. ilk yarıda isveç in işini bitirir herhalde. Fazla uzun süreceğini zannetmiyorum.
(bkz: atamayana atarlar)

Edit: ben demiştim.
Edit2: almanlar berabere kalınca bizim de berabere kalmış sayılmamız...
Edit3:toni kroos...
isveçin penaltisinin yendiği maç. O kadar hakem var yine göremiyorlar.
Toivonen attı 1-0. Almanya elenecek gibi.
almanlar evine.
Almanya gidici galiba.
isveç attı 0-1.
işallah isveç yener. türk oyunculara yapılan ırkçılığın unutulmayacağı maç.
98’de Fransa şampiyon olduktan sonra 2002’de gol atamadan gruplarda elenmişti, sanki Almanya için bu sene benzer birşeyler olacak.
Yallah Almanya'ya.
isveç yine atıyordu lan. 2. golü de bulurlar bu gidişle. Penaltısını da vermedi isveç'in şerefsiz hakem, ulan git bir var uygulamasına bak ne kaybedersin? Süs diye mi var o uygulama?
Reus attı 1-1.
Ailecek isveç'i tutuyoruz. ilkay Gündoğan'ın takımını tutacak değiliz ya?
ve boateng kırmızı kart gördü.
90+5 de Kroos attı. Ulan ne şanslısın Almanya.
isveç zaman geçirme taktiğine hiç başvurmadı uzatmada. bence bu büyük hata. Meksika ve almanya gruptan çıkar artık.
Oh be iddiada telefon kaybetmekten son anda yırttım. Heil Deutschland.*
https://twitter.com/GaryL...tatus/1010612676530196480
iki fotoğraf arasındaki farkı bulun.
görsel
görsel