bugün

ülker japonlara satıldığı için izleyemediğimiz maç.
Kaytan bıyıklı attı!
3-1 galatasaray alır, rahat olun.
daha tribünün yarısı metroda akbil basıyor ne ara gol yediniz aq.
antensiz tv sitesinden izlenebilir.
galatasaray'ın penaltı kazandığı maç.
selçuk'un penaltıyı attığı maç, 1-1 oldu.
bende daha yeni gol olan maç.
gooool.

sikeyim böyle ızdırabı ya.
kuşların hevesleri kursağında kalmıştır.
benfica da 1 cacık yok 1 şans anında golü buldular. selçuk çaktı eşitledi poldi ve şino dan da beklemekteyim.
podolski'nin golüyle 2-1 olan maç.
Gollerin devamının gelmesini beklediğim maç. Saldır galatasaray.
nedensiz den bakın işte hd izliyorum.
Atılan gollerin yalnızca benfica kalesine girmediği maç.
ilk yarı son 5 dakikada cimbom bir gol daha bulursa, maç farka gider, açık söyleyeyim. benfica'da bir bok yok...
Maçı izlemek için cüzi bedelli bir yol; akıllı telefonunuza uyanık tv uygulamasını yükleyin. sonrasında bir aylık abonelik satın alın (5.25 tl gibi bişe). sonrasında uygulamadan az tv'yi açın rahat rahat maçı izleyin. en azından ben öyle yaptım. Ödeme seçeneklerinden isterseniz kredi kartı ile, isterseniz mobil ödeme ile ödeme yapabilirsiniz.
inşallah maç sonunda da seviniriz dedirten şampiyonlar ligi karşılaşması.
Galatasaray'ın gerçekten kazanacağı maç. Bir kıyamet alameti, Dünya'nın sonu, Bandırmaspor'un bayern Münih'i yenmesi gibi bir Doğa olayı
u19 lar, siz hep 11 tane yeyin. 2-1 olsun bizim olsun. *
Ya şu Umut'la Avrupaya gitmek misafirliğe delik çorapla gitmek gibi amk.. Utanıyosun bişey yapamıyosun deliricem ya.
ahhhhh direk..... sneijder güzel vurdu....
ahhhh umut gene kaçırdı....

(bkz: hayim yine düştü)
ikinci yarıya galatasarayımız güzel başladı. sneijderin şutu direkte patladı ve umut altıpastan kaleciye nişanladı.
şampiyonlar ligi maçında bunları kaçırmamak gerek.
umut bulut dünya üzerinde sadece kendisinin kaçırabileceği bi gol daha kaçırdı, anormal bi durum yok.
Ahanda 3 oldu. Şaka şaka umut atabilir mi ki?