bugün

telekomun atağını çoğu kişi beklemiyordu haliyle. d-smart falan kapışır, olmadı trt biraz yoklar derken, telekom inanmış olaya besbelli.

telekom bunu aldıktan sonra, maç izlemek eşittir eziyet. lamı cimi yok. internet hizmeti sunamayan bir şirket sunamadığı internet hizmeti üzerinden maç hizmeti mi verecek? peh.
Şunuda unutmadan ; Erdoğanlar biraz hazineden yemeseydi TRT rahat alırdı..
Rakam o kadarda "abooo" denecek değil gibi..
(bkz: sürekli artıyor efendim durduramıyoruz)
türk telekom alırsa hemen kotalı sisteme geçer. nasıl yani? maçların 30 dakikası aylık 10 tl, 60 dakikası + özetler 20 tl, 90 dakikası + maç öncesi sonrası + özetler 30 tl, internetin gidip gelmemesi priceless. şu parayı internet altyapısına harcayın lan vicdansızlar.
çıkacak bedel 4 yıllık değil yıllık ihale ücretidir yani 4 le çarpılacak,üstüne % 10 tff payı ve % 20 gibi bir vergi de eklendikten sonra, tahsil edilecektir. olurda 400 miyon dolara biterse, 130 milyon dolar gibi bir rakam daha alanın cebinden çıkacaktır.
kazanan tarafin mac ortasinda bile milleti reklam manyagi yapmasindan korktugum ihale. fiyat arttikca reklam gelirlerine abanicaklar buyuk ihtimalle.
verilen teklifler neticesinde sağlam kazığın futbolseverlerin k.çına gireceğinin habercisi ihaledir.
alsın digiturk kurtulalım dediğim ihaledir. adamlar 10 senedir yapıyor sonuçta bu işi.
oha lan an itibariyle cool adam salona girdi, 500 milyon dolar teklif etti bi de babafingoyu çıkardı masaya koydu. yalnız tek şartı, maçları sadece kendi izleyecekmiş; "yayın mayın yok" diyor. vay amına koyim.

not: evet duştayım aga!
Telekom mola aldı..
Para stop talar şuan..
4. molayı da aldı telekom, bakalım koçları nasıl bir oyun çizecek?
lan ne manyak adamlar dedirtmiş ihaledir. o paraya git bi tane takım kur, hiç olmadı uefa kupasını alırsın o takımla. vwe bundan daha fazla para kaldırırsın. manyakmısınız, hesap kitap mı bilmiyorsunuz anlamadım.
telekomun alması halinde milletçe kıçımıza kaçacak bir ihaledir.

bu kurum zarar ediyor diye satılmıştı hamurakoyum!
şansal büyüka lig tv genel müdürü olarak verdiği bir röportajında "yayın ihalesi için 350-400 milyon dolarlar konuşuluyor, bu ligin bu parayı etmesi imkansız; biz böyle bir rakama çıkmayız" demişti. digiturk hala aynı noktadaysa, ya da o laflar bir taktik değilse, digiturk'un tavanı belli demektir.
aziz yıldırım'ın ne kadar büyük bir insan olduğunun kanıtı .
oha dedigim, lig maclarinin-ki sadece 4 lig macini canli olarak verebilmekte-kalitesi goz onunde bulundugunda bu kadar etmeyecegini dusundugum ihaledir.
telekom bu paralara bu ihaleyi alırsa, sigara zammını unutturacak adsl ve telefon zammı çok geçmez girer götümüze. o parayı verecek, üstüne alt yapı hazırlayacak, düzen kuracak, tv işine girerse decoder di zarttı zurttu derse milyar doları bulur maliyeti. hele birde arar ederse işte ozaman bize girip çıkacakları sen hesap et.
forza digitürk dediğim ihale.
what the fuck is going on there ihalesidir.*
dt cephesindeki pembe kravatlı nötr adamın, bir noktada "yeter ulan" diyeceği ve durumun böyle sonlanacağı ihaledir.
akşam ve skytürk'tekiler adına konuşmam yanlış olur ama onlara ayıp bence. aylarca maaşları geç ödendi. karamehmet in nereye koştuğu belli olmayan ihaledir.
mola denince, pon pon kızların gösterisini bekledik bir an ama olmadı. üzgünüz.
dostlar kıraathanesi adıyla katılmayı hayal ettiğim ihale. ama çayıda 2 tl yaparım sigarada içirmem diye ön şartlarımı sunarım.
maçların yayınlanacağı saatlerde evlere fındık fıstık satıcıları gelecek muhtemelen. o paralar nasıl çıkacak? kol gibi girecek bize. eğer türk telekom alırsa muhtemelen adsl ve telefon fiyatlarında artış olacak. fillerin savaşında yine ezilen çimenler olacak. hiç hoş olmayan hareketler bunlar.
tt kazanırsa maçlar el cezireden yayınlanacakmış. youtube de izleyip izleyip güldüğümüz arap spikerler hayatımıza girecek lan. negzel.