bugün
- queen ravenna'nın ölmesi9
- bir cumhurbaşkanı nasıl olmalı10
- zeynep bastık'ın beyaz külodu23
- atatürk resmine basan piçe uçan yumruk10
- günün sözü11
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir21
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı21
- peter parker'ın mutsuz olması16
- gecenin şarkısı8
- izmir 3 koşuda hangi at gelir8
- birlikte diyete başlayalım mı9
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması23
- yazarların romantiklik seviyesi25
- realite manipülasyonu16
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke26
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları21
- yazarların kendilerini tanımlama şekli13
- anın görüntüsü14
- kanka olmak istediğiniz yazarlar25
- yazarların gurur duydukları özellikleri16
- chatgpt9
- kadınların katlandığı eziyetler14
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri11
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın13
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- belediye konserleri yasaklansın9
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey26
- müslüman diye hamas'ı savunmak9
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- reis deyince akla ilk gelen23
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- eskiamaeksikbiri14
- b12 takviyesi10
- yazarların en çok sevdiği aylar22
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır11
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
nispeten sevillanın eline verebilecek bir fenerbahçe ihtimalini doğuran maç.
daniel alves in gökhan gönül ü çökertecegi maç olacaktır.
daniel alves'in hangi kanatta oynadığından ve sevilla'nın sol kanadında diego capel isimli oyuncunun oynadığından bihaber iq eksikliği yaşayan futbol(ya da fenerbahçe) düşmanlarının nostradamusluk yapıp, kendisinin sol kanada geçeceği ve gökhan gönül'ü çökerteceğini tahmin ettikleri maç. hadi bakalım.
kadıköy'de inter'i dahi yenmiş fenerbahçemizin kontrollü bir oyunla kazanabileceği maç.
arouna kone'nin alex'i çökerteceği maç. sevilla takımı bununla da yetinmezse keita'nın şekip mosturoğlu'nu çökertmesini bekliyorum.
çocuğu sevillanın eline vereceğimiz maçtır. rahmine de verebiliriz belli olmaz fenerin işi.
fenerbahçe sevilla'yı çektiği için mutlu; sevilla'da fenerbahçe'yi çektiği için...
Fenerbahçe'nin medyanın gazına gelerek, son iki senenin UEFA kupası şampiyonunu küçümsemesi halinde, sahalarımızda görmek istemediğimiz sonuçlarından birinin ortaya çıkacağı müsabaka...
gol yemeden allah ne verdiyse sevilla kalesine yağdırmak gerekmektedir, aksi takdirde rövanşta iş çok ama çoook zora girer...
gol yemeden allah ne verdiyse sevilla kalesine yağdırmak gerekmektedir, aksi takdirde rövanşta iş çok ama çoook zora girer...
fenerbahçemizin en az 2 farkla kazanacağı maç olacaktır. bu 2 farklı galibiyet ise fenerbahçemize çeyrek final için yeterli olacaktır.
kanoute *'ye onlem aldiklarinda ve devre arasi yapilan bir forvet değişikliği ile fenerin 2-0 yenecegi mac olacaktir. bakmayin fener mener diyoruz adamlar top oynuyorlar sevilla'yi yenecek gucteler.
fenerbahçe'nin mutlak kazanmak zorunda olduğu ancak defansında boşluklar verdiği takdirde hızlı sevilla forvetleri karşısında zorluk yaşayabileceği maç.
kadro kalitesi ve ekonomik güç olarak fenerbahçemizin önde olduğu eşleşme. seyirci farkı da yadsınamaz bir gerçek. kanatlar iyi kullanılırsa ve kalede orkun gibi bir canavar! olmazsa kadıköyde fark kaçınılmaz. saraçoğlundaki inter maçını izlemeyip gelseler bari.
büyük ihtimal tribünden izlenip sesim kısılana kadar bağıracağım maçtır.
kadro kalitesi olarak fenerbahçe'nin kesinlikle önde olmadığı karşılaşmadır. "kadıköy'de fark kaçınılmaz" ifadesini ise hangi futbol gerçeğine bakarak kullanıyoruz anlayabilmiş değilim. son 2 uefa kupasının sahibi olan sevilla fenerbahçe'den daha güçlü bir takımdır.
ancak iki takım arasındaki fark öyle abartılacak kadar, en azından "sevilla istanbul'da işi bitirir" diyecek kadar değildir. şimdiden böyle sallayabilen kişi büyük ihtimal iki takımın şu ana kadar ki performanslarını iyi takip edememiştir. hatta ben istanbul'da fenerbahçe'nin galibiyet şansının sevilla'dan çok daha fazla olduğunu düşünüyorum. eleminasyon maçlarında önemli olan iç saha performansını deplasmana taşıyabilmektir. fenerbahçe ise bu sene avrupa'da gösterdiği performansla bunu sevilla karşısında yapabilecek gibi görünüyor. italya'da inter'e karşı 60 dakika başa baş oynadı fenerbahçe alex gol kaçırdı dönen top inter golü oldu. o kadar kolay değil bu işler.
diyelim maç günü geldi fener bu sevilla'ya iki tane çaktı 2-0 bitirdi bu maçı. 2 ay önceden malca entryler giren arkadaşlar ne yapacak o zaman ben onu merak ediyorum. daha önce oldu bu çünkü. bakınız istanbul'daki inter maçı... neyse efendim ucu kaçmasın. fenerbahçe'nin 2-0 galibiyetini ve çakma nostradamuslara kapak olmasını istediğim maçtır.
edit : yuh lan silmiş adam şimdiden. ne acelen var kardeşim yenmedik daha yahu?
maç sonrası edit : iyi ki silmişsin lan. silmeseydin şimdi adın göt olanların arasında geçecekti. kurtardın paçayı.
ancak iki takım arasındaki fark öyle abartılacak kadar, en azından "sevilla istanbul'da işi bitirir" diyecek kadar değildir. şimdiden böyle sallayabilen kişi büyük ihtimal iki takımın şu ana kadar ki performanslarını iyi takip edememiştir. hatta ben istanbul'da fenerbahçe'nin galibiyet şansının sevilla'dan çok daha fazla olduğunu düşünüyorum. eleminasyon maçlarında önemli olan iç saha performansını deplasmana taşıyabilmektir. fenerbahçe ise bu sene avrupa'da gösterdiği performansla bunu sevilla karşısında yapabilecek gibi görünüyor. italya'da inter'e karşı 60 dakika başa baş oynadı fenerbahçe alex gol kaçırdı dönen top inter golü oldu. o kadar kolay değil bu işler.
diyelim maç günü geldi fener bu sevilla'ya iki tane çaktı 2-0 bitirdi bu maçı. 2 ay önceden malca entryler giren arkadaşlar ne yapacak o zaman ben onu merak ediyorum. daha önce oldu bu çünkü. bakınız istanbul'daki inter maçı... neyse efendim ucu kaçmasın. fenerbahçe'nin 2-0 galibiyetini ve çakma nostradamuslara kapak olmasını istediğim maçtır.
edit : yuh lan silmiş adam şimdiden. ne acelen var kardeşim yenmedik daha yahu?
maç sonrası edit : iyi ki silmişsin lan. silmeseydin şimdi adın göt olanların arasında geçecekti. kurtardın paçayı.
fenerbahce'nin kesin gol yiyecegi karsilasmadir.
(bkz: aha buraya yaziyorum)
(bkz: aha buraya yaziyorum)
fenerbahçe nin 2-2 berabere bitereceği maçtır.
öyle yada böyle fenerbahce'nin kazanacağı maçtır. turu getirir mi onu bilemem. *
sevilla ilk golü atarsa fb nin kaybedeceği, fb ilk golü atarsa töbe yenilmeyeceği fakat gollü beraberliğin dahi işi zora sokacağı maçtır. fb nin gol yemeden yenmesi mi ? ne diyelim, inşallah olur.
maç öncesi sahada ısınan sevillalı futbolcuların, fenerbahçe marşını duyduklarında '' ne centilmen takımmış lan bu, herifler bizim marşı çalıyor'' demelerine sebep olacak maç.
ne fenerbahçe sevilla'dan daha iyi bir takım, ne de sevilla için kolay lokma.
fener fark atar dersek yalan olur, ancak sevilla'nın da feneri kolay kolay yenemeyeceği ortada.
sevilla'nın kuralardan çıkan en iyi iki takımdan biri olduğu belirtilirken (bir diğeri porto'ydu) geçen sezonlarda valencia, barcelona gibi takımlara 3'er tane çakmış olduğu gerçeği de göz ardı edilmemelidir.
gollü ya da golsüz beraberlik fenerbahçe'nin işini zora sokuyor. zira kadıköy'de hem saha hem seyirci hem de ilk maçın içerde olmasının vermiş olduğu bir avantaj var fenerbahçe için. gol yemeden galip gelmesi durumunda fenerbahçe turu atlamaya büyük oranda yaklaşır.
tabi ardından ispanya'daki rövanşın hafife alınmaması şartıyla.
sevilla güçlü bir takımdır.
2006 ve 2007'de ardarda iki kere uefa kupasını alarak bir ilke imza atmıştır.
ancak şu da unutulmamalıdır;
(bkz: fener uefa şampiyonu sever)
fener fark atar dersek yalan olur, ancak sevilla'nın da feneri kolay kolay yenemeyeceği ortada.
sevilla'nın kuralardan çıkan en iyi iki takımdan biri olduğu belirtilirken (bir diğeri porto'ydu) geçen sezonlarda valencia, barcelona gibi takımlara 3'er tane çakmış olduğu gerçeği de göz ardı edilmemelidir.
gollü ya da golsüz beraberlik fenerbahçe'nin işini zora sokuyor. zira kadıköy'de hem saha hem seyirci hem de ilk maçın içerde olmasının vermiş olduğu bir avantaj var fenerbahçe için. gol yemeden galip gelmesi durumunda fenerbahçe turu atlamaya büyük oranda yaklaşır.
tabi ardından ispanya'daki rövanşın hafife alınmaması şartıyla.
sevilla güçlü bir takımdır.
2006 ve 2007'de ardarda iki kere uefa kupasını alarak bir ilke imza atmıştır.
ancak şu da unutulmamalıdır;
(bkz: fener uefa şampiyonu sever)
samimi galatasaraylılar'a desteklerinden ötürü teşekkür ettiğimiz maçtır. ancak galatasaraylılar da "biz avrupa maçlarında türk takımını destekleriz çünkü ezik değiliz" tribine girmemelidirler. daha çok yenidir "moskovalı aslanlar cska'ya başarılar diler" dev pankartı. o pankartı açanlar Gs'li değiller miydi? Nedir yani şimdi bütün Gsliler'in bu maçta Fenerbahçe'yi destekleyeceğine mi inanalım.
(bkz: hadi canım sen de)
(bkz: hadi canım sen de)
o moskovalı aslanların (!) kürt olduğunu, türkiye cumhuriyeti içinde karışıklık yaratmak istedikleri için aptalca pankartlar actıklarını hatırlatmama sebebiyet veren maç.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar