bugün

"antidemokratik uygulamalarla insanlarımızın mağdur edildiği, özgürlüklerinin engellendiği karanlık dönem. baskılarla kamu görevlileri tutuklandı, 35 yıllık diplomalar rastgele iptal edildi. 19 mart, demokrasimizin kara lekesidir."

(akp ağır toplarının daha 20 gün önceki "28 şubat süreci" konulu twitlerinden bir kaç kelime değiştirip yazdım. olmuş mu? bence güzel oldu)
olmamış. başka soru?
f segment aktrol'den zeka patlaması cevap.

daha milletin aklına gelmemiş. not alın, çok duyacağımız "19 mart süreci"nin isim babası da ben olmuş oldum.
19 Mart süreci ülkedeki ekonomik buhranı derinleştiren- zaten dışarıdan finans ve sermaye bulamıyorlardı şimdi artık kimse güvenip yatırım yapmaz- ve muhalefet arasındaki ilişkinin kuvvetlenmesi açısından önemli bir gün olmuştur. Her yaptıkları hareket kendilerine giriyor. Bunlar Siyasal islamcılığı sosyolojik olarak çökmüş, ekonomik buhranı engelleyemeyen ve toplumun en az %50sini oluşturan muhalefeti bölemeyen zavallı insanlar. O yüzden her geçen gün daha da köpekleşiyorlar. Entellektüel birikimleri de yoktur çoğunun.