bugün

feana sallıyorsun.

edit: geçmiş olsun.
Şükür biri hissetmiş ulan. 3.ye sallandım.
Dedim ki bu defa gitti. Çok çok kötü salladı.
Aydın da duydum.
istanbul'dan hissettik.
sallanıyoruz efendim.
istanbul'dan hissettiğimiz depremdir. şimdiden geçmiş olsun.
Sabahta olan akşam yarım saat arayla iki kere sallayan ilki hafif ikincisi şiddetli olan deprem. (bkz: hayra alamet değil bu işler)
fena sallamış yine. şimdi yazdılar.
istanbul'u sallayan neydi amk.
2017.06.17 22:50:04 38.8400 26.4200 12.3 -.- 5.5 (şiddeti) -.- AEGEAN SEA Otomatik

bizi sallayan buymuş. bilmiyorum ben 22:52'de hissettim. biraz daha bekleyelim güncellensin.

http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst6.asp

demin ulaşılıyordu ama aşırı yoğunluktan olsa gerek siteye artık ulaşılamıyor. iyiki o üstteki verileri kopyaladım.
Sanırım istanbuldan hissedilmiştir. "Acaba ben mi sallanıyorum, bana mı öyle geldi?" diye düşünmüştüm. Gerçekten deprem olmuş. Geçmiş olsun.
ntv 5,3 şeklinde altyazı geçti.
istanbul'da bayaa tatlı tatlı hissettik. kandilli'nin sitesindeki kaydedicide 5,5 görünüyor. (şu an ulaşılamıyor)
doğa olaylarını ,
insanların bir çeşit cezalandırılma yöntemi olarak gören ,
ve bu bağlamda 'gavur izmir' , 'işte bunlar hep seks' gibi
cehaletin ve yobazlığın en sansasyonel
slalomlarını bu başlık altında yapacak gerizekalılar daha gelmeden:

"geçmiş olsun izmir"..
allah sonumuzu hayretsin. büyük geçmiş olsun izmir'ime.
Geçmiş olsun. Doğanın ne kadar yıkıcı ne kadar güçlü olduğunu hissetmek çok kötü. insanın kendisini aciz hissettiği anlardan birisi.
Yalnız banyodaydım ama hiçbir şey hissetmedim. iyi ki hissetmemişim bayılır kalırdım valla. Hisseden herkese Geçmiş olsun...
bursadan hissetmediğim deprem.
Fena salladi. Sokaktayiz.
ARA ARA HALEN SALLAYANDIR.
NOT:iSTANBUL
Olması beklenen depremlerden biriydi.
Uzmanlar artçı sarsıntıların 5.9'a kadar çıkacağını söylemişti.
Hepimize geçmiş olsun.
kandilli rasathanesinin verilerine göre yerin 12 km altında, büyüklüğü 5,5 ve konumu tam şu haritanın ortasında olan yerde gerçekleşen deprem. çeşmeyle midilli adasının arasında gerçekleşmiş.

görsel
eğer bu sarsıntılar olur da kuzey anadolu fay hattını etkilerse; istanbul'a veda edin arkadaşlar.
2017 yılında başlayan allah-izmir gerginliği.