bugün

Canımız kanımız biricik arkadaşımız olan yazar kişisi adına düzenlenecek olan zirvedir.

Süper olacağı inkar edilemez bir gerçektir. Gelin katılın gayri.

Entelpiposu hediyenin fiyatı önemli değil demiş ama o alttan mesaj vermek amacıyla söylenmiş. Elli tl nin altında olmasın lütfen. Rica olunur.
Pastayı kendi ellerimle yapmak şartı ile katılacağım zirve. Amoralisti kıramam ve tüm anonimliğimi bir kenara atarım.

Margrit, haşeki siz de mi geliyorsunuz kızz ay çok eğleneceğizz
Pozitifsemptom geliyorsa tamam kesin geliyorum.

Pozitif bize kitap al!!!
Kutlu amoralist haftası olarak düzenlemesini istediğim sözlüğün biricik cağnım filozofunun doğum gününe katılmayı ben de düşünüyorum. Eylem olarak ahlaki değerleri sakız gibi cignedikten sonra yere tükürmeyi planlıyoruz. Güzel bi parti olacağından şüphem yok.
sazan.avi kokan zirvedir. sazan avi değilse muhakkak böbrek avidir.
Yoldan geçerken bir uğrarım zirvesidir.
Gelip uzaktan izleyeceğim zirvedirçi.
12 martta lm3allemin düzenlediği zirveye gidecektim. 4 gün daha onda kalır bu zirveye de katılır öyle dönerim artık.

Kabul buyurursanız tabi.
Asdsdf! Başlığı kurutmuşum.

Tamam be ! Katılamayacağım zirve.

Şayet gelirsem amoralist için hediyem hazır. Paraya kıydım Fort olandan aldım.
Yazar profillerinden çok pis olaylar döneceği belli olan zirvedir.
(bkz: zirvelere doyamamak)

Mekan mefhumunun kesinleşmesi sonrası gitmeyi dusundugum zirve.
hafta içi hemde tam ortası zirve mi olur kirve,
18/19 kaydırın da sabahlar olmasın, çay kahve ile geçmesin o saatler.
Titanik geliyorsa kesin gelirim zirvesi. Talu yu uzak tutun yalnız.

Icimden bi ses bi taraflarımızı sıkabilir diyor.
katılacak kişilere baktım sadece birkaç tanesi ile muhabbetim* var. bunun dışında yarısından az kişinin ismini daha önceden gördüm. uzun zaman aktif bir yazarı olduğum bu sözlüğü ben mi tanıyamadım yoksa sözlükte son 5-6 ayda büyük bir değişim mi yaşandı bilmiyorum. neyse bize de hayırlı olsun demek düşer.
Kizlari gormek icin bende gelebilirim. Dogum gunu demisken bugun benim dogum gunum.
Niyetliydim ama (bkz: bloody crescent) kozzy si geliyormuş o seviyeye inemem, size iyi eğlenceler.
Titoş da geldi gelirken protesti de getirsin zirvesi.
Lokasyonu önemli ağa. Birali mekansa teşrif edebilirim.
Benden duymuş olmayın ama zall da bu değerli yazarları ben de bir görmek isterim, hiç değilse de bir uğrarım demiş, kulislerde dolaşan dedikodular böyle.

Bir zirve iple çektiğimiz.
Popüler yazarlar zirvesi olmuş sanki.
hafta içi zirvesi ve bakıyorum da evli barklı kadınlar da "katılırım" diye yazmış, bir de titanik filmindeki gemi adlı abimiz hayatta bu zirveye gelemez.
yani katılımcılar kolpacılık yapıyor.
bir zirve.
kimsenin katılmayacağı cinsinden bir zirve.

bence zirve falan yaparken gidin bi bursa zirveleri başlıklarına göz atın, zirve nasıl yapılırmış öğrenin.
heyecanlandıran zirvedir.
Zall panpamla birlikte geleceğim zirvedir. Moonlight tan haber bekliyoruz.
lookin arkadaşımıza eşlik etmek amacıyla katılacağım etkinlik olacaktır.
kadro güzel lakin istanbul'da yaşamıyorum. yoksa gelirdim.