bugün

artık reklamlarından gına gelen bilinmeyen numaralar servisidir. şaklabanlık bir yere kadar sayın 11880.. sekseeeenn sekseeenn.. tüm türkiye öğrendi hala sen öğrenemedin 11880. sıkıldık reklamlarından.
118 18 in sarı t shirt lü reklamı nın aynısını farklı müzikle yapmış olan numaradır. başta birseeen! 118 in yeni numarası neydi diye reklam yayinlamış baktı olmayınca o reklamın aynısını o da yapmıştır.
11818 ile aynı anda reklamı yayınlanmaya başladığı için insanın aklını karışrıtıp 'iyide hangisini arıcaz oğlum biz' sendromu yaşatan, daha sonra milyonlarca kez yayınlanıp insanı cinnete sevk ettiren 'yeni' bilinmeyen numaralar servisi..
(bkz: allah belanı versin)
11818 ile girdiği yarışta, reklamları vasıtsıyla intihar sebebim olacak numaradır.
göte giren türk telekom destekli şemsiyedir.
şimdi tv de gördüğüm reklam. ne biçim hede len bu. ayrıca (bkz: 11818)
reklamlarıyla bende kusma istegi uyandıran her açılan kanalda reklamı mutlaka çıkan 118n yeni hali.
bilinmeyen numaralar diğil, öğrenilmeyen numaralar ayıptır. (bkz: yiğit özgür)
kendileri bir numara sorduğumda bulamazken 118 18 şıp diye bulmuştur. ayrıca adam akıllı bir reklam yapamayıp en sonunda 118 18 in reklamına benzer orkestralı bir reklam yapmışlardır. kısaca kakadırlar efendim.
artık reklamlarıyla gına getiren bilinmeyen numaralar servisi, artık bütün idiot nesili bile öğrendi be arkadaş yeter.
çalışanlarına bile bilinmeyen hizmeti veren yegane servistir.
tv'de reklamı çıkınca küplere bindiğim, bir an için tv'ye girip adamları gırtlaklama isteğimin oluştuğu şey. ama gerçektende artık anladık yani niye 1235 sefer reklamını yapıyosun anlamış değilim. cırkı çıktı diyorum.
118'in tek elden çıkması ile beraber bu pastadan pay almak üzere kurulmuş şirketlerden birinin bilinmeyen numaralr servisi için kullanılan numara. 11824 var,11818 var . GSM ve Türk telekom belirli periyotlarda belirli miktaRLDA PARA ÖDEYEREK bazı bilgileri satın alıp bu bilgileri kullanan şirketlerden biridir kendileri. 11818 ile deli rekabetteler hayırlı olsun
bütün numaraları ezberleme ihtiyacı duyduran reklam.
türk reklamcılık tarihinin yüz karası olan reklama imza atmış olan servis. o nedir öyle ya...
- 118.
+ 80.
- kardeşim.
+ kardeşim.
-,+ 11880, 80, 80, 80...

hay amınıza koyayım bu ne lan.
yeni reklamının ilkinde berbat olması ile nam salmış numara.korkuyorum acaba 11818 bir misilleme yaparmı ki.
tamam abi öğrendik 11880. her gece yatmadan tekrar ediyoruz. ya da ne bileyim televizyon izlemenin biraz dozunu kaçırdıgımızda dilimize dolanıveriyor. abi siz millet yeni numarayı öğrensin diye yapmadınız mı bu reklamı? e öğrendik diye yırtınıyoruz. hala 118' i arayanları hayır 11880! şeklinde uyarıyoruz. şu aptal reklamı çekin artık ya!
Saçmasapan reklamlarıyla insanı sinir eden, "bu reklamlardan sonra işim düşse de aramam." dedirten bilinmeyen numaralar servisi, gereksiz kuruluş.
iğrenç, tiskindirici reklamlara sahip olan bilinmeyen numaralar servisi.
yeni taksi reklamıyla iyice batırmış, yaratıcılık bu mudur dedirten reklamın güzide rakamları.
Allah belasını versin onun reklamlarını yapanların .
118 80 . 118 80 kere söylenmiştir yiter ya yiter.*
son reklamıyla iyice kusturası bilinmeyen numaralar servisi.
dakikası 1.19 tl den her arayana geçiren, 2 dakidan önce yegane numara alabildiğiniz* bilinmeyen numaralar servisidir.Bu arada sizi aynı tarifeden numaraya bağlayıp hemen görüstürelim derlerse arkadanıza bakmadan kacmanız gereken servis.*