bugün

birsen'in kocasının bir türlü öğrenemediği, bilinmeyen numaralar servis numarası.
reklamları ikea reklamının etkisi kadar. nasıl etkisiz reklam yapılır dersinde okutulabilirler ancak mondi reklamıyla boy ölçüşemeyecekleri de ortada.
(bkz: ninem bile öğrendi)
insana çin işkencesi yöntemiyle numarasını ezberleten bilinmeyen numaralar servisidir. tamam pes ediyoruz ! sabaha kadar bilmediğimiz bütün numaraları size soracağız sapık sapık bilmediğimiz insanları arayacağız ! Bakınız öğrendik : "11880" , yazı ile : "yüzonsekizseksen"

yeter bitsin bu işkence...
telekomun özelleştirilmesinden sonra çıkmıştır bu tarz şeyler. o altta jet hızıyla bi yazı geçiyor hani. tayyip ordan burdan para koparacak ya. gözüne güvenen okusun. telekomun kendi servis numarası ise 11811.
son reklamında birsen'in aynı soruyla karşılaşması sonucu kocasının boğazını kesmesi ve çıkan kanın telefona sıçramasıyla birsen hanım'ın bıçağın ucuyla kötü kötü gülerek yeni numarayı son kez yazmasını beklediğim şimdilerdeki reklam.
kafa miken bi reklamı olan hizmet.

hala 118 80 diye sayıklıyorum geceleri...
reklamı, tarafımdan " birsen, gelip donumu diksen" olarak değiştirilmiş bilinmeyen numaralar servisi.
kendimi şizofren gibi hissetmeme neden olan reklam

+yüz on sekiz sekiz sekiz.. seksen sen sen en en... (eko)
sinir eden reklamlar yapmalarının sebebi akılda kalıcı olmasını sağlamak sanırım. ama boku çıkmaya başladı resmen, hatta çıktı.

edit: bu entryi 7 ay önce girmişim. hala aynı hızla devam ediyor bu reklam. inanılır gibi değil.
hayvan gibi sinirlenmiş kadın sadece tuşlara basarken kibarlaşıyor. *
insanların aklına kazınsın diye seksenseksenseksenseksen... şeklinde devam eden bir reklam yapmış beynimizi şeetmiş bilinmeyen numara servisi.
27 ağustos 2007'den bu yana bu yana bilinmeyen numaralar hizmeti veren servislerden biri. işletmeciliğini yunan ortaklı bn Elektronik Haberleşme ve Telekomünikasyon Hiz. Tic. A.Ş yapmakta.
ne kadar kötü eleştirsek de sonuçta hepimizin ezberlemesini sağlamışlar.
bütün türkiye'nin öğrendiği, birtek birsen'in kocasının öğrenemediği; 118 in yeni numarasıdır!
son reklamı insanı intihara sürükleyen servistir. birsen denen kadın çılgıncasına, saniyede 20 defa "80" demekte, 80'ler önce ekranı sonra tüm türkiye'yi sarmaktadır. artık biri dur desin bu reklam serisine, zira öğrenmeyen kalmadı zaten..
psikolojik sorunlara yol açtığı gerekçesi ile dava edeceğim reklama sahip lanet olasıca bilinmeyen numaralar servisi.
(bkz: seksen yüz onsekiz seksen)
birsen ve zeka özürlü kocasının sinir bozucu reklam silsilesi.

bizde birsende budurumdan sıkıldı artık.
info@bntelcom.com mail adresine herkesin tepki maili atmasını beklediğim kuruluştur. çok reklam yapmak çok müşteri kazanmak değildir, etkileyici reklam yapmak müşteri kazanmaktır !

bu ülkede universitelerde ne okuyorlar ? pazarlama namına ne okutuluyor ? irdelenmesi gerekir. zira bu firmalarda bu reklamları organize edenler profesyonel pazarlamacılarla çalışmıyor mu ?
türk insanını aptal yerine koyan reklamlara imza atan bilinmeyen numaralar servisi.
allah belasını versindir.
onca reklamdan sonra, (bi reklam ajansının telefonunu internette bulmuş olmama rağmen, aradığımda numara çalmadan hattan düştü. arkadaşım da dedi ki "bi 11880'i ara bakalım, ordan öğrenirsin. aa dedim, ne güzel dedin dedim ((demez olaydım)) sonra bi arayıp deneyelim hem işimiz de olur dedik.

aradık, hemen düştü. bi reklam ajansının numarasını öğrenmek istediğimi söyleyip, ajansın ismini kodlayarak söyledim. sooonraaaa.... önce bana hangi ilde olduğunu sordu, söyledim. hangi yakada olduğunu da söyledim. ilçeyi sordu onu da söyledim. biraz bekletçem dedi, bekledim. ondan sonra da bana dedi ki " biz sizin isminizi ve telefon numaranızı alalım, sonra sizi ücretsiz bilgilendircez." dedi...

şimdilik 25 dakika oldu. o kadar reklam, para harcamışsınız ama asli göreviniz olan bi numarayı söyleyemiyorsunuz daha!

aramayın bence.. çünkü yalanlar yalannn!!!
üç defa seksen diyerek halkı aptal durumuna düşürmüştür. tamam anladık ulan!
118 18'le birlikte yolacak enayi avına çıkmış kazık hattı.