bugün

http://www.hurriyet.com.t....asp?gid=229&sz=87263
insanı dehşete düşüren olay. yok neymiş efendim mucizesi buymuş. rab millete kadın mı ayarlayıp duruyor? yoksa bu adamlar cennetlik, şimdiden oradaki binlerce huriye hazırlık yapıyorlar.
(bkz: insanı hristiyan olmaya iten nedenler)
inseminasyon yolu ile başarılabilecek durum. başarırsan nobel ödülü verirler mi bilemem. bin kadını hamile bırakmak yerine sevdiğin kadını hamile bırakmak daha önemli bir şeydir sanırım. bebelerimin annesi, evimin kadını olacaksın uleyn!!! bu arada lütfen prezervatif kullanalım. gereksiz gebeliklere hayır. her kürtaj ektopik gebelik riskini arttırmaktadır. halkı da bilinçlendirdik şimdi bir de öğreti verdik mi bu entry tamamdır. ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.
+3 çocuk ile 1000 çocuğu ve arada ikizi düşünürsek... ama allahım üremede gavurlar bizi geçiyor. hemen biz de çalışmalara başlayalım.
bırakın çoluğu çocuğu gidin hayatınızı yaşayın. nemrutta gün doğumunu, maldivlerde güzel bir tatil yapamazsam kakarım öyle hayata. yaşayamadıktan sonra böyle hayatın damına koyayım. ulan zaten hayat dediğin platonik aşk. kızın karşılık vermediği zamanlardır. platonik aşk cilde zarardır gençler.
islam dininde böyle bişey yoktur. bunu üzerinden islamı karalamak büyük yanlıştır. dini kullanarak insanları sömürenler islam dininde de büyük günahkar sayılırlar.
(bkz: sakin ol şampiyon)
belki dahi anlamında olmayan "de" girmiştir hepsine.
süleyman uludağ "Hak erenler ve Allah dostları" kitabında 80 yaşındaki bir şeyhin gücünü, "Bekaretini bozduğu 14 yaşındaki bir kızla ilk gece 60 kere cinsel ilişkide bulundu" diye anlatmış. bu pedofili değil de nedir? insanı dinden imandan çıkarmak için mi uğraşıyor bunlar?!

ayrıca 80 yaşında adam gecede 60 kere ilişkiye girebiliyosa gelsin bana da girsin. töbe töbe!

(bkz: hayallerde yaşıyor bazı ibneler)
--spoiler--
Hz. Süleyman'ın 1000 karısı olduğu, bir gecede hepsini hamile bıraktığı rivayet edilir.
--spoiler--

allah 4 eşe kadar izin vermişken allah'ın peygamberinin 1000 kadınla evlenmesi diye birşey olabilir mi. atın da inanabileceğimiz seviyede atın biraz, eyy sevgili dinciler.
bir geceye 1000 ilişki sığmaz ayrıca vakit yetmez. yeter kandırdığınız insanları.
(bkz: binbir gece masalları)
hz. süleyman [a.s.] atfedilen bir özellik. haberde de zaten yazarın rivayet edilir dediği söyleniyor. yaklaşık 2300 yıl öncesi yani. heyecan yapmayın yani.
Böyle birisi varsa ödüllendirmek istiyoruz.
işin iyice bokunu çıkarmaktır. bir peygamberin cinsel hayatını hangi geri zekalı bildiğini iddia edebilir ki? öyle ki din mahremiyet çizgilerini kesin olarak çizmektedir.
hürriyetin her zamanki gibi dinle ilgili boş haberlerinden biridir. Bunu hep yapıyorlar. insanlar islam dininden soğuyor. rivayeti gerçek gibi okuyucunun gözlerinin içine sokuyor.
(bkz: çıkart öpüp başıma koymazsam namertim)

lan bunlar harbi salak.. neymiş 60 kere bakire kızı sikmiş.. bunlar her üzerinde gidip gelmeyi 2 sayıyor galiba. gittim 1, geldim 2, gittim 3, geldim 4.....

bir de ne yapmış 1000 karısını aynı gece hamile bırakmış.. eğer bu ispatlansın, bende kendimi siktirmezsem o herife ne olayım?

fantezinin dibine vurmak bu olsa gerek..
iddianın veya haberin doğruluğunu bilmiyorum.. ama hakikaten gecede 1000 kadını hamile bırakabilmişse bahsi geçen şahıs, 'cinsel olarak mükemmel' olarak görülen birine göre çok çok erken boşalıyor demektir..
ilişki başına 1 dakika bile kurtarmıyor..
veya düşündüm de kutuplarda mümkün.. orda bile 24 saatte 10 civarı performans göstermek gerekiyor.. hem de o soğukta.. takdir ederim..
Teknik olarak mümkün pratik olarak imkansızdır.