bugün

karper de tabir edilen birkaç gram ağırlığındaki, fire vermeden açması maharet ve deneyim gerektiren, bol yağlı, yumuşak, dolayısıyla bereketsiz üçgen peyniri dişinin ucuyla sıçan gibi kemire kemire koca bir simide katık edebilen, çilekeş, takdire şayan insan.
elindekiyle yetinmeye alışmış olan yurdum insanıdır.
(bkz: küçük hesapların adamı)dır. ziyan etme güzelim simidi, bir tane daha al üçgen peynirden hepiniz mutlu olun.
çağrıştı.

(bkz: bu hükümet belimizi büktü)
(bkz: günü kurtarmaya oynuyoruz)

güncellemece: en asil duyguların insanıdır.
en asil duyguların insanıdır.
öğrencidir muhtemelen.
saygı duyduğum insandır. (bkz: saygılar abi)
normal olandır. bir kalıp peynirle bir simit yiyecek hali yoktur.

(bkz: öğrencilik başıma vurdu)
tost ile ayranı aynı anda bitiren insandır.
ekonomi insanı.
türk mantığıdır. o gevrek bi ayranla biter mesela. ikinci ayran da alınmaz. iki peynire verilecek para ile yarına da gevrek alınır mesela.
ne yazık ki temeli ekonomik durumlardır.
boğazından kısarak ekonomik denge sağlayabileceği konusunda hemfikir olmuş tipik yurdum insanı...
(bkz: fakir)
o insan kesin çayın son yudumunu da, simitin ve peynirin son lokmasıyla götüren türk insanıdır...
büyük ihtimalle öğrencidir ayranıda yediği döner, tost yada simitle aynı anda nasıl bitireceğini saniyede hesaplayabilir, asla yanılmaz.
cips-kola için de zamanlama konusunda tahsil sahibidir.
on üçgen peynir olsaydı muhtemelen kusabilirdi.ama bu insan kusmaz heralde.
(bkz: öğrenci)
sigara satılmayan bir tatil köyünde izmarit toplayıp, arta kalan içilmemiş tütünleri biriktirerek tek dal sigara içen kişi* ile arkadaş olması işten bile değildir.

o değil de, yokluğun her dilde aynı olduğu bir durumda, bir çıkış yolu bulmak nasıl zevkli, nasıl heyecanlı anlatamam. zannedersin ki ateşi, yer çekimini buldum. o derece.
asgari ücretli çaresiz ve idare bilen insandır.
(bkz: çayı aynı bardaktan içen aile)
(bkz: aa bu benim lan)

(bkz: ilerde buraları hep entry olacak)
tasarrufu bilen insandır ama karnını doyuruyorsa sorun yoktur.
büyük bir ihtimalle türktür ve 1 simitle 1 ayranı aynı anda bitiren insanla akrabadır.
türk öğrencisinin karakteristik özelliklerinin en başında gelen özelliktir.
dişiyle değil de simitten parçalar kopararak, peynire bandırıp alma şeklindeki bir çalışmayla daha çok verimin alınacağı hadise insanı.