bugün

ntvspor'da yayınlanan iddaa tahmin programı. alt-üst olayına takmış bir sabit sunucu ve değişken bir yorumcudan ibarettir. izleyenleri iddaa'dan soğutabilir.
Toplanınca 3,çarpınca 0,çıkarınca -1,bölünce tanımsız yapan rakamlar dizisi.
hızlıca macları yorumlayan, yorumlarından pek de birseyler anlasılmayan, program sonucunda ne bi kupon ne bi kendilerine en banko gelen macları değerlendiren, izlediğim iddaa programları arasında(evet iddaa programı izliyorum) en kötülerinden.

iddaa yorumcusu dediğin bi kendine güvenir. bi bişeyler yapar. banko der. kesin alcak der. bak fikret engine. onun bu hafta kesin şu mac banko dediği maca oynamasam kendimi aptal hissederdim. ki dogrusu da budur. bunlarda yok öyle birşey. olmasa da olur ntvspor iddaa programıdır.
iddaa da 1 ev sahibi takımı, 0 beraberliği, 2 ise deplansman takımını belirtir.
sözde iddaa programı olan ama günde 5 maç analiz eden dar kapsamlı iddaa programı.
iddaa maçlarının yorumlandığı program.
iddaa da tahmin yürüten herkes gibi çok sık yanılan, örneğin alt denilen maçta 8 gol olması ya da üst denilen maçın 0-0 bitmesi gibi, yorumlar yapılıyor. ya da "bu maçta arsenal'e çok da güvenmemek lazım" demelerini müteakip arsenal deplasmanda rakibine bir kamyon gol atabiliyor. ancak yine de takımlar hakkında verdikleri istatistiki bilgiler için izlenesi programdır. bir keresinde tüm kuponumu onların tahminleri doğrultusunda oluşturmuştum ve 5 maçlı o kuponda yaptıkları tahminlerin hiçbiri tutmamıştı. sadece takımlar hakkında verilen bilgiler için izlemek en mantıklısı.
bay tahmin'den bile kötü tahminlerin yapıldığı program.
on iki diye okunur.
ntvspor'un her dalda tahmin yürüttüğü spor programı.