bugün

sevgili olunmadan önceki dönem

çok zevklidir (: karşı tarafının hafif ilgisinin anlaşıldığı andan itibaren imalı konuşmalar, yakalanan bakışlar, her iki tarafın da aklından geçenleri, yapmak istediklerini o anda düşünmesi ancak -formaliteler- yüzünden kendilerini tutması ve o anda kesişen bakışlar, imalı sahiplenmeler..

karşılıklı diyaloglarda "ilişkide nasıl biriyim" başlığı altında söylenen, ileride yaşanacak ilişkide referans olacak şeyler..

bu dönemi yaşamak çok zevklidir, karşıdaki insan artık hayatınıza girecektir ve onunla tabuların ardından birbirinize göz kırpma, yoğun duygularda ve kıskançlıkta boğulma ancak bunları dışa vuramama durumları, insanı olağan gücüyle kısıtlar ancak nedense bir o kadar da haz verir.

genellikle kafanın güzel olduğu ya da boş bulunulan bir anda kayıtsız bir sarılma, ayık olunan anda söylenen, ağızdan kaçan bir "ilişki" cümlesi, bir sevgiliye hitap kelimesi ya da istenmeyen bir olayda verilen destek sonrası oluşan yoğun yakınlık ile biten, yerini ilişkiye bırakan dönemdir. olabildiğince uzun yaşanması gerekir, çünkü karakteristik açıdan foreplay e benzer. (: (bkz: foreplay gets you more play)