bugün

oruçlu yazarlara entry girme yasağı getirilmesi

biliyorsunuz ki uludağ sözlük'ü muasır medeniyetler seviyesine getirmek için uğraşıyorum. bunun için buraya geldim. ilk adımı da atıyorum. evet, oruçlu iken entry girmenin kesinlikle yasak olması gerekir.

şimdi, hepimiz elhamdülillah müslüman, ateist veya budistiz. her neyse o çok önemli değil. önemli olan; hangi dine mensup olursak olalım, veya hangi dine mensup olmazsak olmayalım karşılıklı saygı-sevgi-hoşgörü üçlemesi. onun içindir ki, oruçlu olan yazarlarımızın kesinlikle ve kesinlikle sözlüğümüze entry girmemesi gerekli.

hee niyetli arkadaşlar nasıl tespit edilecek de onlara yasak getirilecek? şöyle; sözlüğe üfleme sistemi getirilebilir. nasıl mı? giriş yaptıktan sonra ekstra bir sayfa açılacak. o kısımda işte üfleyiniz yazacak. üfleyeceksin ve kaç promil aç olduğun ortaya çıkacak. sınır 5 saat promil olsun mesela. 5 saatten fazla yemek yememişler login olamasınlar. hee fakir olup da oruç tutmayanlar napsın o zaman diyebilirsiniz. kusura bakmayın onlara ben de üzülüyorum ama kaliteden ödün veremeyiz.

böyle bişi düşündüm ben. günümüz teknolojisi buna müsade eder mi bilmiyorum. gerisini modlar halletsin artık. her şeyi de benden beklemeyin.