bugün

fenerbahçe için bir ders oldu

son derece yerinde çıkarımdır.

fenerbahçemiz için sağlam bir ders olmuştur. herşeyimizle daha iyi olduğumuz bir takıma eleniyoruz, elenmeyi bırak adam çatır çatır topunu oynayıp iki maçta da seni sahadan siliyor! olacak iş değil yahu! uzun zamandır takımıma bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum, son trabzon maçı da dahil olmak üzere! o maçta bilmem kaç tane pozisyona girdik, rakibi oynatmadık ama olmadı! olabilir tabiki, hep diyoruz işte "futbol asla sadece futbol değildir!" bu yüzden çok seviyoruz! sen mücadeleni vereceksin, olsun, varsın yenil! eğer bir insan gerçekten ben taraftarım(!) diyorsa bu durumda bile sana olan sevgisini, güvenini kaybetmeyecektir! seni ölümüne destekleyecektir ki sonuna kadar biz böyle yapacağız!

futbol, futboldan anlamayanların "ne o lan öyle, 22 topçu bi topun peşinden koşuyor!" demelerinin çok ötesinde bi kavram, gerçek anlamda bi yaşam tarzı futbol. senin senede yüzbinlerce doları götürmen değil bizim derdimiz! senin bilmem kim ile aşk yaşadığın değil bizim derdimiz! senin nerede hangi villayı aldığın da değil bizim derdimiz! bizim derdimiz fenerbahçemiz, rengimiz, armamız, tarihimiz! futbolu bireyselleştirmiyoruz biz! bizim için gökhan, volkan, emre vs. o kadar önemli değil! bizim için fenerbahçe var yanlızca, ebediyen!

velhasıl kelam; olmadı fenerbahçem, yakışmadı büyüklüğüne bu yaptıkların... üzdün, kırdın bizi! ama arkandayız hep, bugüne kadar olduğu ve bundan sonra da olacağı gibi! hep diyoruz ya;

korkumuz ölmek değil; seni yanlız bırakmak...

sonuna kadar yanındayız fenerbahçem, sonunda kadar!