bugün
- sözlüğün kapandığı gece25
- erdoğan'ın 3 uçakla asya gezisine gitmesi15
- uludağ sözlüğün dirilmesi35
- berat kandili17
- mangal yakamayan erkek11
- güzel kızlarının uzun zamandır sözlüğe girmemesi9
- mansur yavaş vs ekrem imamoğlu21
- garibanlığı savunmak10
- deniz manzaralı küçük bir kasabaya yerleşme hayali16
- 13 şubat 2025 az alkmaar galatasaray maçı11
- hesaptan sonra bırakılacak bahşiş miktarı sorunu11
- küresel ıkınma18
- chp'li esenyurt belediyesi nden büyük vicdansızlık8
- bülent ecevit23
- true yetkili olsun kampanyası8
- gelmiş geçmiş en depresif türkçe şarkı9
- zall'ın sanki bizi istememesi13
- ankara11
- normal sözlükte bize mülteci denmesi olayı19
- galeride görseller neden açılmıyor sorunsalı8
- arkadaşlar selam buyrun kahve içelim10
fazla sözlük ile ilgilenemiyorum ama hep aynı durumda. 2 gün önce tarihi bilgi uyduruyordun be arkadaşım. ondan önce de türkçülük adına ilginç uydurma bilgiler veriyordun.
bir etrafına bak ve çoğunluk seni eleştirince biraz dikkate almaya çalış. laf sokmaya çalışıyor olarak da niteleme hemen. sana laf soksam ne olacak sokmasan ne olacak. sen de öyle, birbirimizi mi doyuruyoruz be kardeşim...
yalan yanlış muhabbetler yaparak bir yere gelinmez. ben umarım kendini düzeltirsin diye bitireyim yinede. sende benden sonra nefretini belirt, mal işte bu, salak bu ne anlar ki, nick altımı kirletiyorlar gibi her zaman dediğin sözcükleri söyle. aferin, bunlar çok mantıklı sözcükler, baştan sona düşünce insanına yakışan şeyler. neyse, yanındaki adamlara da baktığımda durumun ilginç gözüküyor. neyse ben uzattıkça hiç sallamayacaksınız. boşver bu işlerden dediğim yazardır benjamin. özetle olay bu...
bir etrafına bak ve çoğunluk seni eleştirince biraz dikkate almaya çalış. laf sokmaya çalışıyor olarak da niteleme hemen. sana laf soksam ne olacak sokmasan ne olacak. sen de öyle, birbirimizi mi doyuruyoruz be kardeşim...
yalan yanlış muhabbetler yaparak bir yere gelinmez. ben umarım kendini düzeltirsin diye bitireyim yinede. sende benden sonra nefretini belirt, mal işte bu, salak bu ne anlar ki, nick altımı kirletiyorlar gibi her zaman dediğin sözcükleri söyle. aferin, bunlar çok mantıklı sözcükler, baştan sona düşünce insanına yakışan şeyler. neyse, yanındaki adamlara da baktığımda durumun ilginç gözüküyor. neyse ben uzattıkça hiç sallamayacaksınız. boşver bu işlerden dediğim yazardır benjamin. özetle olay bu...
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar