bugün

sözlük yazarlarının itirafları

hazırsak başlayalım...

- ilkokulun ilk günü sınftaki herkes şarıl şarıl ağlarken benim gözümden bir damla yaş gelmeden sürekli ortalığa kusuyordum.
- bir keresinde yine ilkokulda beden eğitimi dersinde millet bilumum nike adidas(bir kısmı çakma) gibi türlü markalarda eşofman giyip koştururken ben, o derse kotla girmiştim. akabinde,
- fermuar yeri demir düğmeli olan kotumla mal mal koşarken birden çişimin geldiğini farkettim. hemen tuvalete koştum işemeye, ama o minik pipimi bir türlü yerinden çıkaramadım, geri gittim bahçeye, bir süre sonra yine denedim ama başarılı olamadım. istemeden dın dın şeklinde altıma altıma damlatıyordum. tüm çiş ihtiyacımı damlata damlata bitirmiştim. utancımdan kimseye bişey de diyemeden okulun paydos olmasını bekledim.
- uykum fazla ağır olduğundan birçok kez anahtarı yanına almayan ve beni evde bırakan aile ebeveynleri kapıda kalmıştır.
- yine aynı dönemlerde hayvan gibi uyuduğumdan annem bişe oldu sanıp kapıcıya bizim kapıyı kırdırmıştı. gitti güzelim kapı.
- ortaokulun başımıydı neydi işte o dönemlerde sınıftan iki kıza boş bi okulun içinde pipimi göstermiştim. ardından ahahahahah. dalga mı geçmişlerdiii çok mu beğenmişlerdi hala anlamış değilim. görürsem sorucam mutlaka.
- orta 2deyken okuldaki bilgisayar odasının içindeki bilgisayarların mouslerinı yürütmüştük 6 kişi. aramızdan cesur olanlar ram den tutun monitöre kadar bilumum pc eşyasını da götürmüştü.
- ortasonda ki son matematik sınavında kopyayla 95 almıştım. hala hocalar şaşkınlık içindedir diye düşünüyorum.
- lise nin ilk günü yanlışlıkla 11. sınıflarla derse girmiştim. kimse de bişey demedi.
- yine lise de çok sinirli beden eğitimi öğretmenimize soyadıyla ilgili şaka yapmıştım. inanılmaz dayak yedim. omuzum da hala bir çıkık var ama bir türlü söyleyemiyorum hocaya hoca siktin belamı diye içimde uktedir.
- sözlüğe ilk adım attığım gün aynı zamanda çaylak oldum.
- entry girdiğim başlıktaki entryleri okumayı unutuyorum. entry giremediğim başlıkların entrylerini okumayı daha çok seviyorum.
- nickaltımın dolu olmamasından şikayetçiyim.
- geçenlerde uktelere baktım, biraz doldurayım diye, yazıcak tek bir kelime tek bir bok afedersin bulamadım.
- çok çok beğendiğim entryleri iyi oylayınca üzülmüyorum değil. ulan adam yazmış bee hakkını vermek lazım diyorum ama artıyı verdikten sonra o da bana veriyormudur lan diye iç geçiriyorum. sonra konuyu kendi zihnimde başka yerlere çekiyorum ne demek veriyo falan diye sonra kes sesini fucking deyip kendime geliyorum.
- anket doldurmayı birçok yazar gibi bende seviyorum. ama yine mi anket, hanım koş anket gibi bkz. vermeyi de ihmal etmiyorum.
- zall ın internette ki röportajını gördükten sonra bir nevi hayal kırıklığı yaşadım. ne bileyim. hakkında bu kadar şey yazılmış, parasını kazanan bir moderatörü boylu poslu, renkli gözlü, karizmatik, behlülvari tavırlar içerisinde bekliyordum. çok şaşırdım. ama olsun adam zeki adam sempatik.
- pulp fiction, salca gibi yazarların karmasını aklım kitabım hesabım almıyor. 1300 ler ne ya yuh!
- sözlüğün yazar olduğum ilk zamanları yeni duyduğum uludağ radyo yu cep telefonumun radyosundan aradım hemde yarım saat. sonra başlığından öğrendim ki internet üzerindeymiş. utanıyorum.
- demin dedim, nickaltımın boşluğundan şikayetçiyim diye, bu sebeple çeşitli denemeler yaptım. millete özel mesaj yolladım bi yığın. oooo harikasın adamım 10 numarasın falan diye afedersin bi s*k olmadı. sonra milletin nickaltına saldırdım, işte ''... yazarda benim gibi aslan burcuymuş'' diye birşeyler yazdım. belki o da benimkine 'aslan burcu olduğunu öğrendiğim yazar' falan yazar diye düşündüm o da olmadı.
- bay j diye bir radyocu olduğunu okan bayülgen den geveze nin de radyocu olduğunu show tv den öğrendim. tamamen benim mallığım.
- best fm de ki serdar gökalp ı yıllarca serdar gökhan diye dinledim. bu da benim mallığım. ne yapıyım radyo özürlüyüm.
-
- bir zamanlar kavak yelleri ni izliyordum. pişmanım.
- artık ezel le huzur buluyor, aşk-ı memnu ile heyecanda tavan yapıyorum.
- ben butonuyla aramda değişik bir bağ var. çözemiyorum. ne ben onu ne de o beni bırakabiliyor.
- yazdığım her entry bana şükela olmayı hakediyormuş gibi geliyor. ama daha kısmet olmadı.
- sözlükpad ın ne işe yaradığını bilmiyorum.
- bu entry i saat 00.00 dan sonra yayınlayacağım. her yazar bu başlığı açtığında ilk benim itiraflarımı görsün istiyorum. nedenini bilmiyorum.
- call of duty modern warfare 2 yi en az 5 defa bitirdim. beşincisini de yarım günde bitirdim.
- geçen hafta bir bilgisayarcıdan microsoft office programı aldım. ama orjinal falan değil, adam kendi bilgisayarından attı cd ye kurulumunu. işin asıl kötü yanı ben o cd ye 5tl verdim. içime oturdu.
- yine geçenlerde arkadaşlarla nargile içmeye gittik. arkadaşlardan biri(en mal olanı) bünyesi zayıf olmasına rağmen neredeyse nargileyi kuruttu. akabinde eve doğru yol alırken de hıh dedi bayıldı gözümüzün önünde. içmesi için aldığımız ayranı yüzüne döküp biraz tokatladıktan sonra ayıllttık. altıma sıçmıştım korkudan. sıçmıştık. kokuyordu resmen...
- bildiğim tek türk ressam kaplumbağa terbiyecisinin ressamı (ki onun da tam adını bilmiyorum) bildiğim tek operacısı hakan aysev.
- guiza dan nefret ediyordum. taa ki ağladığı anı görünceye kadar. yemin ediyorum içim parçalandı.
- son zamanlarda iki kişiye ciddi anlamda acıdım. biri adnan bey(aşk-ı memnu daki varya) diğeri de guiza vallahi.
- nba oyuncularının isimleri doğru telaffuz edemiyorum.
-

edit: bir hayli imla.