bugün

troll çeşitleri

nedir troll? bazı insanların can damarına basan, en hassas olduğu konulara saldıran ve kimi zaman da hakaret eden mahluklardır, değil mi? aşağı yukarı. gelin hep beraber sözlükteki troll çeşitlerini inceleyelim. sadece yaftalanmış yazarların troll olmadığına ve sözlükteki troll bolluğuna dem vuralım.

ateist troll: tüm ateistler troll değildir. lakin sözlükteki troll yazarların büyük bölümünü ateist troll tipi oluşturur. insanların inançlarına saldırır, eleştirir ve hakaret ederler.

yobaz troll: bunlarda anti-ateist troll tipidir. ateist troll'ler yüzünden gözleri hiçbir şey görmez, sözlükteki tüm ateistlere sallarlar. ateistlerin mal olması gibi mesnetsiz başlıkları ayakta tutan bu troll tipidir.

holigan troll: kendi tuttuğu takımın dışındaki takım taraftarlarına "gelin benim takımlarımı tutun" tarzı terbiyesiz çağrılarda bulunan ve fanatizm uğruna ağzını bozan troll tipidir. avrupa kupası maçlarında yabancı takımı destekler.

beceriksiz troll: troll olmanın bile hakkını vermeyen, sadece ağzını bozan ve ortaya koyduğu iddialar hakkında bilgi sahibi olmayan troll tipidir. 2 dakikada ayar manyağı yapılıp annesinin dizinin dibine yollanır.

terör yandaşı troll: terörbaşına sayın diye hitap eden, apo'ya lideri olarak gören, ve pkk'nın legal bir oluşum olduğunu savunan troll tipidir. bunlar sözlükte uzun süre barınamazlar. modlar bunları sniper ile avlarlar. geldikleri gibi giderler yani.

evet birçok elementi tanıdık, birçok elementi gördük. şimdi geldik en civcivli bölüme. bana bir tane kız bulacaksınız, dört elementin ortasında onu öpücem ve bu troll tipleri anında sözlükten yok olacak. itiraz istemem. yoksa kapatırım ulan taşları!!

***

- arkadaşa aynen katılıyorum hocam, ekleyeceğim hiçbir şey yok..
+ otur sıfır!

edit: yukarıda yazdıklarımdan kendimi tenzih etmedim. 1 tanesi veyahut hepsi de olabilirim.
edit 2: hiçbiri de olmayabilirim.