bugün

kara çarşaf dinde yoktur o yüzden sizi alamayız

ah ah. millet çok saf ya hu! okuduklarını ya anlamıyorlar yahut anlamamaya çaba gösteriyorlar.

lafı eveleyip gevelemenin ya şöyle de böyle de yok o da yok bu da yok sik yok yarak demenin alemi yok. şimdi bunun cemaatle başka bir şeyle alakası ne onu çözemedim!

biz burada ne diyoruz yemin törenine alınmayan çarşaflı insanları gösterdiğimizde insanlar! tarafından ''yahu carsaf din de yok ki'' deniliyor. biz de diyoruz ki askeriye din ile yonetiken bir kurum mu? ayrıca kuralları kimi baglar beni baglar mı? ben ziyaretci olarak istediğim gibi giderim. ister bir erkek olarak küpe takar giderim ister bir kadın olarak çarsafa girer giderim! buna kim neden karısır!

sorun bu!

şimdi arkadaslar asker ve paralı asker ayrımını yapın. yapmayın ya da asker personel ama asker yakını personel değil. bakın bu ufacık ayrımı bile göremeyecek kadar yobazsınız!

asker anası lan bu! daha oğlu doğdugunda ettiği duâ ''allah'ım oğlumu askere giderken de göster bana'' şimdi böyle duâ etmiş kişi ama sen bunu almıyorsun.

peki ben o halde şunu sorayım. o almadıkları anaların evlatları şehit olduğunda o almayan paşa hazretleri ailenin evine gidip ''oğlunuz şehit oldu artık siz şehit annesisiniz deyip el öperken utanmayacak mı?'' neden gidiyor peki yobazların ayağına neden el öpüyor. koskoca paşa yobazın ayağına gider mi lan!