bugün

bir delinin istifra defteri

içimdekileri gene sana kusacağım kusura bakma biliyorum kör oldun bakamıyorsun her neyse bu gün onu gördüm tek başına salına salına yürüyordu.merhaba nasılsın dedim cevap vermedi küsmüyüz dedim oralı bile olmadı bana bak keserim o bıyıkları diye göz dağı verdim 4 ayak üstünde sekerek kaçtı en kısa zamanda bir fare kapanı almam gerek aşkıma karşılık vermiyorsa zorla alırım.
evde yemek yapıyormuş gibi yaparak bir tencerenin için zeytin yağı döktüm ocağın altını açmadan karıştırdım kaç saat bölece durdum bilmiyorum kendime geldiğimde önümde zeytin yağlı fasulye duruyordu olayı bende anlamadım.sanırım diğerlerinden biri devreye girdi.bak sana söylüyorum benden başka birine açma sakın sayfalarını yeminle vururum. sen benim helalimsin artık.

bugün biriyle tanıştım ama aslında 3 kişi. oturduk sohbet ettik.birlikte parka gidip çocukları kovaladık.park bize kalınca salıncakta en yükseğe uçup atlama fantazisi yaptık. çok eğlenceliydi. sonra parkın bekçisi geldi napıyorsun burda diye sordu. sana ne bey amca dedim kibar yollusundan amcan senin dedendir dedi. çok düşündüm bunu acaba dedem aynı zamanda amcammı o zaman benim hem babam hem dedem oluyor yani annem babasıyla evlenmiş oluyor yok olmadı dedemin kardeşi annemle evlenmiş oluyor böylece dedem hem amcam hem dedem oluyor dur buda olmadı nasıldı ama benim annem babam yokki bak şimdi aklıma geldi hayallah neyse öle dedi işte bende yavaş yavaş olay yerini terkettim zaten 3 kişide gitmişti.bir daha karşılaşırmıyız bilmem.

evsahibi dandan kapıyı çaldı.noldu hacı amca dedim neden dedim bilmem hacıyada gitmişliği yok halbuki.oğlum kira parasını almaya geldim dedi.hoşgelmişsin o zaman dedim kapattım kapıyı.kapı tekrar çaldı evde yokmuş numarası yaptım.akşam üstüde beni görünce zili çaldım çaldım açan olmadı dedi bende evde yoktum dedim inandı.

aman tanrım olamaz sadece bir sayfa kalmış ben şimdi kime kusucam içimdekileri heryere ot bok çizersensayfalar tabi biter dediğini duyar gibiyim. yeni bir tane alayım da ona kusarum ama emin ol seni bahçenin en güzel köşesine gömücem ve yeni aldığım kitaptaki kusmuklarıma senin adını vericem anlıyorsun değilmi beni.işte bunlarda son cümleler altta kalan küçük yerlere yazıyorum sıkış tepiş oldu harfler birbirinin ırzına geçiyor resmen sözlerime bir son vermeliyim ama içim buruk yapamıyorum o yüzden sana benden bir şey vermek istiyorum al bu sümük benden bir parça saklarsın.