bugün

soydum muzu vay vay

tam da beklediği yerden bir yumruk almış, savunmasına iyi çalıştığı için yıkılmamış bir yazar-cık. kimsecilik oynamadığı halde karşılaştığı ithamlara gülmekten öteye gitmemiştir. daha önce de söylediğim gibi türk kızları ezikliklerinin üstünü örtmek için saçma bir savunma sergilerler. daha önceyi tekmeyi yemişsin ondan böyle konuşuyosun di mi? hehehe!!!

o kadar zavallısınız ki bir insana kötülük yapılmış olmasından kendinize gurur payı çıkarmak için çabalamaktan utanmıyorsunuz. sözlükte onlarca bağyan yazar varken neden bir tek sen hesap sormanın peşindesin ki? yoksa sen de mi o evde babasının yanında konuşamayan ama okul servisine binince erkeklere laf atacak kadar vahşileşen kızlardansın? neyin ispatına çalışıyorsunuz kuzum?

daha bitmediiii... yazmış olduğum entryde sadece türk kızlarından değil bütün kadın milletinden tiksinmeye yakın duygular taşıdığımı belirtmiştim. o da budur (#5070876)

bir başka entrysinde de arkadaşının başından geçen bir olayı örneklendirmiştir ki kadınlardan nefret etmesinin büyük payı vardır. o da burdadır: (#5070568)

beni ezmek sizin harcınız değil kızlar! önce kendinizi bilin!