bugün

entry linkini arkadaşlara yollamak

yahu kendimden artık utanıyorum yemin ediyorum. bunu yapan yine benim. biliyorum arkadaşlar ''ben bunu yapıyorum'' temalı baslıklardan sıkıldınız lakin durduramıyorum kendimi ne yapayım.

evet arkadaşlar oylanmak okunmak karma puanımın yükselmesini nick altımın sayfalarca dolmasını sözlükte popüler olmak falan istiyorm. lakin dişe dokunur bir şey yazmıyorum. yani kimsenin farketmeyeceği şeyler yazıyorum ancak arkadaşlarım çok.
ben ne yapıyorum her entry'in linkini almak sureti ile msnden tek tek bütün arkadaşlarıma kopyalıyorum. ''bunu oku ehueuehu'' diye yolluyorum. bunu o kadar sık sık yapıyorum ki artık arkadaşlarım ''off deli yeter artık çıkacağım senin yüzünden msn'den'' ''bir daha yollarsan engellerim seni'' ''sözlükten soğuttun lan yeter artık'' gibi tepkiler alıyorum. çok nadir olsada ''eki eki eki güzel olmuş lan'' tepkisi de almıyor değilim lakin son artı oylara hemen baıyorum vee oylanmadığını görüyorum.
eskiden bu link yollama olayı bir hayli zahmetliydi çok uğrastırıyordu. ama sagolsunlar yeni bir olay yaptılar artık entry id sine gelince ''link al'' seysi cıkıyor baya zamandan tasarruf oluyor.
ama yinede ne yaparsam yapayım oylanamıyor ve nick altına ''güzel yazıyor lan bu'' seklinde entry yazdıramıyorum. karma zaten kendini bildi bileli aynı bir değişime ugramıyor.
ve artık yavaş yavaş yoruluyorum. bu başlıgında linkini bütün arkadaşlarıma yollayacagım ve bu sefer beni msn'den silecekler biliyorum. ama ne yapayım?