bugün

19 mart 2009 galatasaray hamburger sv maçı

umut dolu bir entry yazmak istiyorum. yani temennim o. küfür etmeden nereye kadar devam edeceğim bi bakalım.
güzel bir uefa macerasıydı. maçlar oldukça çetin geçti. sağlam takımları yendik. sesimiz kısıldı bazı zaferlerde...
ve nihayetinde bitti. olmadı işte amına koyum olmadı!..

şimdi burada durmak lazım işte. niye olmadı peki? kaseti başa saralım. lan bi kere biz niye uefaya gittik? şampiyon olmadı mı bu takım? türkiye'nin en güçlü kadrosu bu takım değil mi? hiç suçlu aramayın. bülent korkmaz ne yapsın. lincoln ne yapsın. ortada çok açık bir skandal var. bak skandal diyorum. bu takımın stoperi nasıl kewell olur lan!
sen bu kadar mükemmel bir futbolcuyu nasıl stoper hale getirirsin. aaa tabi şartlar öyle değil mi? sikeyim ben o şartları. milyon dolarlık takım kuruyorsun 2 as stoperin sakatlanınca biri de cezalı duruma düşünce hücum oyuncusunu stopere çekiyorsun. pes mi lan bu! amına koyum cm mi oynuyoruz burada! insan eşşeğini bile sağlam kazığa bağlar. meira gibi vasıfsız mücadele gücü sıfır bi adamı niye aldın bi defa? ulan hadi aldın sikiyim niye satıyorsun hamburg arifesinde!?
ne oldu paftan bir çocuk vardı. arsenal, inter falan takip ediyordu onu. bu kadar mı aşağılık bi adam lan o! şu durumda bile ilk 11 oynayamıyor.

la havle deyip durulmak istiyorum durulamıyorum. sen böyle süper bi takımın başına neüdüğü belirsiz skibbe yi getirirsen bu takım önce şampiyonlar ligini kaybeder, sonra oyuncuları disiplin sorunu yaşar, kondisyon sorunu yaşar -artık nasıl bi antreman yaptırıyorsa- ve en nihayetinde bi yerde patlar işte. patladıktan sonra "vay her şey bülent korkmaz'ın suçu, vay sabri'nin suçu, vay hasan şaş adam mı la" dersin işte sende bilinçsiz cahil cühela devletine kusur bulmayan vatandaş gibi. sorun açık işte.
"en büyük taraftar ve futbolcular yönetim sahtekar"

şu uefa macerasında ter akıtmış canını dişini takmış, içtenlikle yürekle mücadele etmiş tüm futbolcuların alnında öpüyorum başta arda, kewell ve baros olmak üzere...

lincoln'i ise hiçbir zaman sevmedim. ilk teklifte satılsın. bu takıma yüreğini koyacak mücadeleci ve her şeyden önce liseli ergen gibi hocasına küsmeyen karakterli adamlar lazım. zaten öyle adamlarla biz uefa kupasını aldık süper kupayı aldık. her maçta kendini yere atan zırlayan yavşaklarla değil!..

umut dolu bir entry dedik lafı bağlayalım o zaman;
bülent korkmaz hatalarından ders alacaktır. bu takıma ruh kazandırdı. gelecek sezon mücadeleci oyuncularla ortalığın amına koyacak bi galatasaray geliyor. buna emin olun!..