bugün

heroes

3. sezon izlenmiştir ama araya TSSC nin ve PB nin girmesiyle olduğu gibi unutulmuştur..o zaman şuracıkta içimi dökerek hafızamı yoklamak istiyorum sıpoylır tadında..

--spoiler--
şimdi sayın sözlük...sayın yazarlar..değerli çaylaklar ve okuyucular..

bu dizi 3. sezon garipleşme sürecinin zirvesine varmıştır..bazı bazı kulağıma artık 3. sezonda sıçtı 4. sezonda sıvarlar o da olmadı biter bu dizi şeklinde söylemler gelse de bitez arkadaşım bu dizi öyle çat die..

3. sezon iyiler kötüler taraf değiştmeler kim nerde noluo lan?! napıonuz aga siz dedirtti ama..şurdan nathan a iki sözüm olucak..piçsin olum sen..o çocuğusun..puştsun..o pozlara girmeler, hepsini yakalayak bi yere tıkıyak havaları nedir lan? sana o gücü verene özgürlük anıtı girsin..ha bide..şaşırmayın hiç..sylar ölmedi..senaristlerin öyle bi elemanı diziden çıkarıcak kadar büyük ve rahat götleri yok..ama cidden diziyi toparlamaları lazım..konuyu unutup saf ekşına döndüler..bi de sürekli şu dünyayı kurtarma hedesi yüzünden sanki sürekli patates yahnisi patates haşlaması patates kızartması gibi bi yemeğin çeşiti verionlarını yiyio gibiyiz..dizinin kendi içindeki mantığıyla çelişen kısımlara hak vermio değilim..ama çok daha spesifik noktalara dikkat çekerek mantık avcılığı yapan gariban arkadaşlarıma oturup selenayı izlemelerini tavsie ediorum..

--spoiler--