bugün

varank reisten modlara hodri meydan

varank dayımın gece yürek yiyerek kaleme aldığı meydan okumadır. ya emmi bak zaman zaman atışırız zaman zaman mesajlaşırdık eskiden. beni bilirsin az çok tanırsın. öyle koftiden iman edenlerden değilim bunu reklama dönüştürenlerden de değilim çok şükür. o yüzden bu yazacaklarımı ciddiye almanı rica ediyorum.

ne sen ne de diğer hükümet yandaşları yani siyasal islamcılar dediğimiz grup müslümanlığı veya islamiyeti temsil etmiyorsunuz. edemezsiniz de. ben de edemem haddime değil çünkü. sizin de değil. sizin buralara yazdığınız şeyleri görüyoruz, okuyoruz. kiminiz gürcü kadın/dul kadın peşindesiniz. kiminiz hırsızlık kovalıyor kul hakkı yenmesini savunuyor kimisi yalanın iftiranın içerisinde yüzüyor bilmediği konularda ahkam kesip gıybete düşüyor iftiraya düşüyor. sen örnek olacaksın ki sonrasında kalkıp "ben islamiyeti temsil ediyorum" diyebilesin. bunca şeyi yapıp sonra ben müslümanları temsil ediyorum dersen insanlar seni ciddiye almazlar..

burada dine küfür ediliyor hakaret ediliyor diyorsunuz ama o edenlerin 20 katı kadar milli değerlere sövenler var. onlara neden isyan etmiyorsunuz ? isyan etmeyi geçtim zaman zaman sizlerde onlarla ağız birliği yapıyorsunuz. dini değerler ile milli değerler birbirinden çok uzak şeyler değil ikisi de bizim maneviyatımızın temel taşları. kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmayacaksın. başkasına yapılan şeyde tepki göstermiyor aksine ellerini ovuşturuyor isen kendine yapıldığında da feryat etmeye hakkın olmuyor işte..