bugün

sozlukte yasanan online yazar sacmaligi

evet, yine sözlüğümüzde yer alan yazar dostlarımızın yeni bir kampanyası(!) daha çıktı ortaya..
(bkz: 20 temmuz en cok online yazar rekor denemesi)

yanlız olay rekor denemesi, yani en çok online insanı burada görmek o anda tüm sıkıntılarımızdan bizi kurtarıcak. (bkz: allah baska dert vermesin)

Bundan bir süre oncede 5000 baslık kampanyası vardı, ondada insanlar harıl harıl copy paste çılgınlığına bürünerek sözlüğün ebesiyle ilişki yaşamış ve bizi bir günlüğüne sözlükten uzak tutmuslardı.
(bkz: 4 haziran 2006 pazar 5000 baslik zirvesi) vs (bkz: 5000 baslik kampanyasi nin zarari)

Şimdiki durum nedir ? "- efendim en çok yazar online kampanyası düzenliyoruz.Rekor kırıcaz bilmem belkide ekşi'yi ezer geçeriz." Yahu anlamıyorum burada 50 kişi varmıs 150 kişi varmış değişen nedir ? sizin sözlükle ilgili bakış açınıza katkısı ne olabilir ?, Yanlızlıktan mı korkuyorsunuzda çok kalabalık olalım eglenelim moduna giriyorsunuz * , Gereksiz bir durumdur burada ne kadar çok yazar online acaba ? değil Sözlüğün hakikaten ne kadar komik, eğlenceli, "-aaa bak süper yazmıs" , "- sandalyeden düştüm hocam " , "- oooo hocam eline sağlık enfes olmuş" , "- ya yazın güzel ama bence surada yanlıs var ......." şeklinde diyaloglar yaşatmasıdır önemli olan...