bugün

sağcı solcu yok vatanseverler ve hainler var

işte ne yazık ki biz bunu anlamıyoruz ve bizleri çok rahat bir şekilde bölerek manipüle edenleri fark edemiyoruz.

Bizleri dindar, dinsiz, Atatürkçü, Milliyetçi, Ülkücü, islamcı diye böldükleri an bundan kazanç elde eden insanlar hakkında da hiçbir fikrimiz yok ne yazık ki.

Bakın benim bunları yazmamdan inanın hiçbir kazancım yok ama elimden geldiğince anlatmaya çalışıyorum çünkü bu vatana sevgim var.

Atalarım Çanakkale Savaşında şehit olurken, içimizdeki bazılarının ataları Koçgiri isyanını yapmış, Dersim isyanını yapmış.

Aynı Osmanlıda Şahkulu ve Celali isyanlarını yaptıkları gibi.

500 yıl hiç değişmemiş insanların şu an değiştiğine dair bir inancımız var ama inanın ki değişen tek şey bizleriz.

Şu an ülkemizin en çok kutuplaştığı ve ayrıştırıldığı dönem ve emin olun bunun nedeni hükümet değil.

Tamamiyle öyle görmemizi isteyen mezhep faşisti ve kürt milliyetçisi tipler.

Birileri bize Atatürkçü olduğunu söylerken aslında laiklik ilkesi dışında halkçılık, milliyetçilik, devletçilik ilkeleriyle tamamiyle çelişiyor olsa bile söylediklerinden bunu anlayabilecek kapasiteye sahip değiliz.

Yüce Ulu Önder Atatürk'ümüzün ilkelerinden koparılan ve Atatürk'ümüzün izlerinin silindiği CHP çok kolay bu hale gelmedi.

Önce yargı geçirildi ele ve sonrasında da CHP. Hem de herhalde hiçte Atatürkçü olmayan insanlar tarafından.

Seyfi Oktay ve Mehmet Moğultay isimlerini yanlarına 'kadrolaşma' yazarak araştırın.

SHP'nin CHP'leşmesi sürecini araştırın, Canan Kaftancıoğlu, Eren Erdem, Sera Kadıgil, Veli Ağbaba, Barış Yarkadaş, Şerdil Dara Odabaşı gibi insanları araştırın ve bunu yaparken yanlarına 'dhkp-c' ve 'pkk' koymayı unutmayın ki ilginç olsun.

Çok kötü bir süreçten geçiyoruz ve bazıları terörist yüzlerine Atatürkçülük ya da sosyalizm maskesini geçirerek bizlerle bir kukla gibi oynuyor.