bugün

keyf kahyasi

hakkında söyleyebileceğim çok şey var. başlığımın altında bir şeyler diyor ama ciddi anlamda yanyana gelsek kendini aciz hissedeceği biriyim. buna şerefim üstüne ant içerim. ara sıra yazdıklarımın altında bana saldırıyor ve ben bunu görmezden gelince siliyor. çünkü kendisi hakkında yazmaya başlarsam o kadar çok yalanı dolanı var ki sabah olmaz.

hatta bir tanesi var "yavuz kanuni'ye zehirli kaftan yolladı." diye çok kahkaha atmıştım. tek oğluna yapmış bunu yavuz yani. daha kötüleri de var da tek bir örnek veriyorum. buradan da anlıyoruz ki muhteşem yüzyıl izleyip tarih bilgisini oradan almış bir çocuk. muhteşem yüzyıl izleyip tarih bilgisinin olduğunu sanan cahil yobazlar her kesimden çıkıyor yani. gerçi o dizinin yapımcı ve senaristi de ataları osmanlı'ya karşı çıkan şahkulu isyanı'na katılanlardanmış. araştırınca bu çıkıyor.

görsel

neyse ne. örneklendirerek sabah etmek istemiyorum güzelim 23 nisanımı. sonuçta bugün yılda bir çıkıyor karşımıza. sürekli ama sürekli yavuz'a saldırıyor. sonrasında gelip hiçbir şey yokmuş gibi mezheplere inanmıyorum yazıyor başka başlıklarda üstüne. e pkk'ya en çok yardımları yapan, bebek katilini besleyen, saklayan kasım süleymani ve türk düşmanı iran'a övgüler yağdırman ne iş? neyse parmak yormaya değmezsin daha fazla.