bugün

mustafa kemal atatürk

öncelikle bu vatanı bizlere bahsedip insan gibi yasamamıza imkan tanıdığın ve bizlere insan olabilme adına sonsuz yollar actığın icin tesekkür ederim.huzur icinde yat.

gelelim 38 den beri değisik adlarla (kemalist,atatürkcü,cumhuriyetci gibi) senci gecinen,tivitırda facebookta bilmem nerde 10 kasımda 19 mayısta vs fotoğrafını paylasıp methiyeler düzen ama doğduğundan beri afedersiniz ne kendisi icin ne sevdiği insanlar ne de nefes alıp güvenli bir sekilde yasadığı topraklar icin bir sik yapmak söyle dursun tüm fiil ve saikiyle hayatiyesi zarardan ibaret olan,basarısızlığını kendisine bile acıklamaktan aciz olan sövenist gecinen sik kırığı beceriksiz insanlara.

alayınızın anasını sikeyim.riyakarlığınız ve samimiyetsizliğiniz beni insanlığımdan utandırıyor.hicbirinizin sikinde değil ne atatürk ne türkiye ne de baska bi insan.atatürkü neden seviyorsun desen “cımhıriyeti gurdu saltanatı devirdi” falan felandan öteye gidecek tek kelime edemeyecek milyonlarca dalyarrak var bu ülkede.

siyaset felsefesi,ideoloji vatanperverlik hatta ve hatta milliyetcilik nedir nasıldır tarihsel örüntüsü nasıl gelismistir gibi sorularla zerre aklını mesgul etmeyen,sırf kendini birisine yahut bir ideolojiye ait kılmak hissettiği,daha da kötüsü sırf anne babası atatürkcü diye atatürkcü gecinen zilyon insanın var olduğu bi coğrafyada yasıyoruz.emin olun kimse inandığı ya da ait hissettiği fikir biliminin yahut basit bir düsüncenin alt felsefelerinden bi haber.

neden mi? cünkü basarısızsınız. M.kemal ve diğer sayısız insanın vermis olduğu mücadele ve akabinde gelen basarının ekmeğini yiyorsunuz. cünkü bu basarıların ötesine hala gecemediniz gecebilmek gibi bir beceriniz yok.atatürk bu ülkenin insanlarına cok büyük ölcüde bi sistem silsilesi bıraktı.ve bu sistem her alanda cok basitce uygulanabilirdi.ama cok partili hayata gecildiği andan tam 10 kasım 2019’a kadar anasını siktiniz.bırakın asama kaydetmeyi bu ülkede insanları mutsuzluktan intihar eder hale getirdiniz.1 taneniz bile atatürkcü değil tek gayeniz atatürkcü olabilmek fakat bunun icin ne yeterince zekisiniz ne de cesaretiniz var. cok üzülüyorum sizi gördükce.bilgisayar önünde atatürkü ve ideallerini sömürmekten vazgecin artık.elinizi ayağınızı sikeyim.gidin becerebileceğiniz hakkını verebileceğiniz fikirlere tutunun.