bugün

uludağ memleri ve demodeleşen mizah anlayışı

Deneysel bir entry çalışmasıdır. Öncelikle

(bkz: demode) modası geçmiş olan.

(bkz: Mem) /meme= bir kültür içerisinde kişiden kişiye aktarılarak geçen fikir, davranış veya bilgi parçalarına denir. Sosyolojik iletim araçlarındandır.

Örneğin; izmirli kızlar(tasvir ve tahayyül: çabuk veren, hazır verici, sabah uyanınca evine giden) oytunkaran: troll (tahayyül: ciddiyetsiz, önemsenmeyen, kayda değer olmayan, alay konusu) ilk buluşmaya.... giden kız. Yatalak dede.. laik.. vb.

-Mizahi öğelerin kullanımı üzerinden aşırılık dozajı parametresinin kayboluşu ve kalıcı(başarılı) mem'lerin yaratılamayışı

Platformun getirisi olan anonimlik' ve kontrolsüz kümülatif ilerleyişli interaktivite mevcut yazar bireylerin politik karar mekanizmalarına kastetmektedir. Son yıllardaki kaotik ilerleyişin ve liyakatsızlığın temelini oluşturan dinamik bunun üzerine kuruludur.

Sol frame döngüsü'nün akıcılığının sağlanması adına verilen çaba vizyonsuzluğu getirmiş ve yeni jenerasyon'un beslenemeyişiyle sonuçlanmıştır.

Sonuç: yeni mem'ler yaratılmalı ve yeni yazar seçimi filtreleri uygulanıp liyakat esas alınmalıdır. Aksi taktirde platformun geleceği zan altında kalıp, beka sorunu başlayacaktır.

Teşekkürler..