bugün

imamoğluya seçimi devlet bahçelinin kazandırması

akp'liyim. sözlügün 6-7 yıllık kullanıcısıyım okur yazar vs olarak. genelde aktif olarak kullanırken iki seçim öncesinde sözlükte nerdeyse hiç bir şey yazmadım bakmak isteyen bakabilir.

ve bunun sebebi de bahçeli ile ittifak benim gibi kopan küsen çok insan vardır.

fakat şöyle bir gerçek var ülkemizin havasından suyundan mıdır bilinmez. henüz yaşanmamış bir olayı tahmin etmek güçtür hakkında analizde fakat ülkemize özgü olsa gerek adamlar var olan yaşanmış bitmüş bir durumu bile analiz edemiyorlar.

hala devlet bahçeliye ayar verip "gördün mü bak ahahaha sonunda istedigin olmadı kaybettin " diyenler var.

yahu adamın ordan hiç kaybetmiş gibi bir hali var mı? onu geçiyorum istanbula mitili atacagım diyen adam 1 kez istanbula mı gelir bu nasıl bir mitil atmadır.

tabi bu bahçelinin imamoğluna olan tek kıyagı degil çogu şehirde chp adaylarına kıyak geçmiş durumda.

misal benim face profilinde bir adam var bunun görevlendirdigi adam 7/24 akpye saydırıyor ama bahçeli adam demekten geri durmuyor. bahçeli kritik görevdeki bu şahsı görmüyor mu? yazma ittifaka zarar veriyroun demiyor mu?

bu benim gördüklerim ve daha niceleri vardır.

kimse bana bu adamın kitlesinin kendi iradesiyle imamoğluna destek verdigini söylemesin. böyle bir iradeyi göören var mı?