bugün

beyinde kistin getirisi

(bkz: arkadaşlar düzeldi)

aylardır kullanılan ilaçlar, baş ağrıları, hastaneler, çekilen mrlar tomografiler hepsi bitti heeepppsssiiii. mr sonucu için doktorun yanındayken sesini kaydetmiştim artık en sevdiğim ses onunki, en sevdiğim isim doktorun adı.

hayatımın en verimli 4 yılıydı. her kötü şey ne çok şey katıyormuş meğerse. yanımda olanı gördüm, yeni arkadaşlar edindim. ben bile ilaçlardan bıkıp çok ciddi bir şekilde böyle olayı büyütüp büyütüp bırakın bir köşede öleyim triplerine girmişken bile burnumu tıkayıp zorla ilacı içiren insanlar edindim. “senin tribinle mi uğraşacağım” diyenler de oldu, hepsine güle güle. sevgi ne güzel şey hele ki böyle anlarda.

en çok kimi seviyorsun sorusunun cevabı hastaneden çıkar çıkmaz arayıp gülerek haber verdiğin ilk kişi mesela öğrendim bugün. o yüzden birisi herkesten çok daha ayrı.

ya nasıl güzel bir gün. desteklediğim parti kazandı, iyileştim, yarına iş görüşmelerim var. şaka gibi bi gün oluyor cidden. e o zaman dans *

bu başlıktaki diğer bütün entrylerimi üzüldüğümde okuyup “sen neler atlattın bu ne ki bee” demek için burada bırakıyorum. bir daha uğramamak üzere, sana da güle güle başlık.