bugün

8 temmuz 2006 uludağ sözlük tv makinası zirvesi

cok guzel bir zirve oldu hersey harika idi.karsılıklı pankartlar acıldı tatlı bir rekabet ortamı oldu o gece.sozluk olarak cok eglendik.lakin tam program bitti de ayaga kalktık ne yazıktır ki eksisozluk adına vah vah dedim.hergun sayısız entryler girilen kimi zaman bilgi kaynagı kimi zaman nese kaynagı olan bu sozluge karsı bir soguma hissettim.gerci bu kendini bilmez birkac kisinin agzından cıkan sozlerle olmaması gerekir ki biz hep eksisozlugu iyi hos olarak andık.

1.program bitti ayaklandık hersey iyi guzel sen kimsin ki benım arkamda duran birkac kendini bilmez eksisozlukten yazar arkadasım.
2.tiplere bak, abi bunlar tam ozenti, salaklar yıgını,mal lan bunlar sen misin eksi sozluk denen guzelim sozlugun yazarı.yakıstı mı sozlugunuze.
3. (bkz: eksi sozlukte entry girmekle adam olunmuyor)elbette aynı sey uludagsozluk icin de gecerli lakin bir terbiyesizlik cıktı mı bizim gruptan o ayrı.
4.sen degil misin misafir agırlayacak olan sayısız, zirvelere katılmıs kim bilir kac kez tv makinasında adınızı sozlugunuzu herkese sevdirmis,kalitesini okan bayulgene ispatlamıs.
5.seviye benim cevremde, terbiye senden uzakta.
6.sonuc mu eksi sozluk gibi bir sitede senin gibi yazarlar oldugu icin ben utanc duyuyorum ki o sozluge girip iki okudugumda ne de egleniyordum.
7. (bkz: uludagsozluk ben cok mutluyum seninle)